Jeg er fan af indisk mad og endnu større fan af både søde kartofler og kikærter, så jeg var helt sikker på, allerede inden jeg gik igang med denne ret, at jeg også ville elske den
Nu står den ikke længere på tapas og paella, men på kartofler, salat, bønner og ærter. Den første ret jeg har prøvet mig af med er et twist af den klassiske frikadelle
Koteletter lige brunet og stegt på panden er ikke det store hit hos mig. Er du ude i noget med LCHF-kost (low carb high fat), så undgå stivelse – ris, pasta, kartofler og brød som nok er det man ellers normalt ville servere til – og servér f
Hvis du vil lave en version med kød, kan du sagtens brune noget hakkekød på en pande og tilsætte det saucen i stedet for alle eller halvdelen af svampene
Lagde en skefuld på hver minipizza og satte dem i ovnen til de var brune i kanterne. Kartofler skar et par kartofler i både, overhældte dem med olie og dryssede med salt - satte dem i ovnen (som noget af det første) og lod dem stå der til de var færdige
Form til små kugler og steg i olie til de er brune på alle sider. kogte kartofler. Dette fad er mexicansk krydret og kan laves både vegansk og helt traditionelt med oksekød
Den du ser på billedet er blandet med kogt broccoli (lad dem koge med sammen medkartoflerne). Hvis den bliver serveret med kartoffelmos vel at mærke – ingen ris, pasta, grovfites eller andet tak
Min hverdagsmadlavning er præget af, at det skal være nemt og gå hurtigt, fordi jeg er alene med tre børn i “ulvetimen,” men først og fremmest skal det være sundt, og derfor sørger jeg stort set altid for at inkludere bælgfrugter, grønne grøntsager og et fuldkornsprodukt (oftest brune ris eller fuldkornspasta) i aftensmåltidet
med top. Krydres med. Start med at lave buljongen af osso bucoen og kraftbenet. Når buljongen er kold, fjernes benet fra osso bucoen, så der kun er kødet tilbage (benene skal ikke bruges)-stil gryden med buljongen med kødet til side
For nogle af familiemedlemmerne blev det akkompagnieret af kartofler i ovnen og klassisk (ikke-kulinarisk-men-indrømmet-stadig-rart-til-tider)hvidløgsflutes
Tilsæt de hakkede løg og hvidløg og lad dem brunemed et par minutter. Vi fik nye kartofler til, men var det vinter, ville jeg nok lave noget med hvide bønner i stedet for – og flutes