Brune ris med svampe opskrifter

Kylling i Karry med Svampe og Peberfrugt

Kylling i Karry med Svampe og Peberfrugt

Server medris. En af livretterne med ekstra mange grøntsager. svampe, rensede og evt. Jævn saucen og smag til med citronsaft, salt og peber
Svinemørbrad med æbler og svampe

Svinemørbrad med æbler og svampe

Bøfferne krydderes med salt og peber og brunes i en gryde i smørret. Svampene steges på en pande i olien til de er brune og har smidt deres væske
Risotto med svampe og persille

Risotto med svampe og persille

Når vi laver denne risotto bruger vi som regel en blanding af svampe, og denne gang har vi brugt østershatte og en blanding af brune og hvide champignoner, men alle slags svampe kan bruges
"Speltotto" med svampe og spinat

"Speltotto" med svampe og spinat

En variation over en klassisk risottomed speltkerner. ris. svampe. Fremgangsmåden er præcis den samme som når man laver en risotto

Cremet kylling med svampe

Der er ikke så mange svampe at finde i handlen på denne årstid, så jeg brugte en blanding af brune og hvide champignons kombineret med nogle tørre porcini
Risotto

Risotto

Sauter dem i olien og halvdelen af smørret i en sauterpande eller gryde til løgene er klare – de skal ikke brune
Asiatisk rejesuppe Ala Tom-yum

Asiatisk rejesuppe Ala Tom-yum

Server med fx ris og lidt frisk koriander på toppen. Tilføj frisk koriander, cherrytomater og svampe og rør det hele godt rundt
Coq au vin

Coq au vin

Rusk rundt i hele herligheden og lad det brune lidt. Server herligheden sammen med lidt friskkogteris og et skud friskhakket persille
Kylling i svampesauce

Kylling i svampesauce

Server kylling i svampesaucemed kogte ris og drys af persille. kogte basmatiris og bredbladet persille
Gryderet med svinekød og chili

Gryderet med svinekød og chili

Brød eller ris. Hele molevitten røres sammen og steges i nogle minutter inden svampene (eller andet) kommes i
Den store foodie andbefaling NYC

Den store foodie andbefaling NYC

Listen er mine bedst udvalgte steder, med et link til stedets hjemmeside (klik på navnet på restauranten), en adresse samt en kort beskrivelse om stedet og prisniveauet (husk der kommer drikkepenge oveni)
Broccoli-svampe gratin

Broccoli-svampe gratin

Jeg spiser stort set ikke kulhydrat og laver derfor maden fed, de fede ingredienser kan erstattes med mindre fede versioner, hvis man spiser ris, pasta, kartofler, brød etc