Brune ris med tun opskrifter

Efterårssalat med æbler og spidskål

Efterårssalat med æbler og spidskål

Servere medris, kartoffelmos eller som her med græskar fritter. Nu hvor efteråret er over os, så synes jeg det er dejligt at skifte de lidt letter sommersalater med salatblade ud, men de lidt mere tunge og grove salater lavet på bl
Madplan Uge 27

Madplan Uge 27

December, butikkerne har åbent igen og julemaden har efterhånden sat sit spor og trangen til flæskesteg, sild og brune kartofler er ve
Amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager

- Kyllingefileter - Mild chilisauce - Hvidløg - Frisk chilipeber - Pebermix - Salt - Grill krydderi 
Madplan Uge 2

Madplan Uge 2

December, butikkerne har åbent igen og julemaden har efterhånden sat sit spor og trangen til flæskesteg, sild og brune kartofler er ve

SNACK IT UP!

Og der er jo ingen der siger at en sund livs stil absolut kun skal påstå af tørre tun dåser og bruneris xD Det kan sagtens gøres lækkert og frisk
Sorghumbrød (Durrabrød)

Sorghumbrød (Durrabrød)

(gerne fra bruneris). rismel eller anden meget sugende mel (fx amarantmel, sojamel, boghvedemel eller

Æggekage med Spinat, Tun og Kartofler

Vi fik Rød Peber og Bruneris. Ristede, kogte, kolde, varme eller friturestegte. På panden ved svag varme, optøes og lunes Spinaten sammen medTun og Sojabønner
Hjemmelavet Sushi

Hjemmelavet Sushi

Man roder med fingrene gennem risene og skifter vandet ud indtil det er helt klart. Risene skal skyldes meget grundigt igennem i lunkent vand

Rød Thai karry

Bruneris som tilbehør. Stickyrice dampet i kokosmælk og sukker medfrisk (moden) mango til. Lidt grønt og friskt, synes jeg også er rart som en kontrast til den tunge karry, så jeg plejer at lave en juice til

Et basislager

Basmatiris/Jasminris/Bruneris. Ris/pasta/bælgfrugter. Vi er dermed en husstand på to mennesker med noget begrænset indkomst

Spis dig til bedre træningsresultater

Ca to timer efter træning er det tid til et egentligt hovedmåltid med protein af høj kvalitet (fisk, fjerkræ, vildt, okse), masser af grønt (så meget du overhovedet kan spise og som tommelfingerregel skal det fylde dobbelt så meget på tallerkenen som kødet) og lidt fornuftige kulhydrater i form af fx kartofler, søde kartofler, bruneris, perlespelt eller lignende