Brunkål gryde opskrifter

Brunkål

Brunkål

Når jeg laver brunkål, laver jeg det som en selvstændig ret med kød og det hele i gryden. Smelt sukkeret i en stor gryde, hvor der er plads til både kål og kød
Brunkål

Brunkål

BrunkålenBrun sukkeret og smørret langsomt til karamel i en tykbundet og stor gryde. Kødet kommer med fra starten, pølserne skal ikke have mere end en halv time i gryden, ellers bliver de tørre
Brunkål med flæsk

Brunkål med flæsk

Kom sukkeret i en stor stegegryde og varm denne op indtil den karamelliserer. Opskrift brunkål med flæskIngredienser

Brunkål

Husk, det er en den store gryde, der skal i brug. Brunkål passer sig selv, dog skal man være varsom med sukkeret, at det ikke svider på

Brunkål med svinekød 10%

Hvidkålen lægges lagvis med kødet i en gryde. Brunkålen koger ved svag varme ca. Brunkålen smages til med salt, peber

Grønlangkål m/kartofler & god medister

Brunkål m. Læg den hele medister i gryden, skru helt ned for varmen og forkog den ca. God medister . Kog bouillon op med laurbær, løgbåde, nelikker og øl