Brunkål opskrifter

23 Gem
Søndag var.......brunkål

Søndag var.......brunkål

S. ø. n. d. a. g. v. a. r. b. r. u. n. k. å. l. m. e. d. r. ø. g. e. t. f. l. æ. s. k. o. g. m. e. d. i. s. t. e. r. ,. p. r. æ. c. i. s. s. o. m. m. i. n. m. o. r. h. a. v. d. e. ø. n. s. k. e. t. s. i. g. V. i. b. r. u. g. t. e. C. a. m. i. l. l. a. P. l. u. m. s. o. p. s. k. r. i. f. t. f. r. a
4 Gem
Brunkål

Brunkål

1. h. v. i. d. k. å. l. e. n. l. i. l. l. e. r. i. b. b. e. n. s. t. e. g. 3. /. 4. d. l. s. u. k. k. e. r. 5. 0. g. r. s. m. ø. r. e. l. l. e. r. m. a. r. g. a. r. i. n. e. ½. d. l. v. a. n. d. s. a. l. t. ,. p. e. b. e. r. 1. s. p. s. k. d. i. j. o. n. s. e. n. n. e. p. S. n. i. t. h. v. i. d. k
108 Gem
Brunkål med flæsk

Brunkål med flæsk

Opskrift brunkål med flæskIngredienser. Ja, brunkål med flæsk er virkelig simpel men delikat. ) Brunkål med flæsk er min absolutte livret
39 Gem
Brunkål

Brunkål

I. n. g. r. e. d. i. e. n. s. e. r. T. i. l. 4. p. e. r. s. o. n. e. r. 2. 0. 0. g. t. ø. r. s. a. l. t. e. t. /. g. o. u. r. m. e. t. b. a. c. o. n. –. s. k. æ. r. 0. ,. 5. c. m. t. y. k. k. e. s. k. i. v. e. r. o. g. s. k. æ. r. ’. h. u. d. e. n. ’. a. f. ,. s. k. æ. r. n. u. p. å. h. ø. j. k. a
14 Gem
Brunkål med sprængt flæsk

Brunkål med sprængt flæsk

Bestil kødet hos slagteren nogle dage i forvejen. Del hvidkålen, fjern stokken og snit kålen ikke for fint
3 Gem
Brunkål

Brunkål

Brunkål passer sig selv, dog skal man være varsom med sukkeret, at det ikke svider på. Hvis man synes, brunkål skal være mere brun – når nu det hedder BRUNkål – kan man tilsætte lidt kulør
20 Gem

Brunkål

Brunkål er simpelthen min livret. Brunkål er simpelthen min livret. Jeg laver den med forskellige slags kød alt efter humør, f
3 Gem

Brunkål med svinekød 10%

Brunkålen koger ved svag varme ca. Brunkålen smages til med salt, peber. 1. Hvidkålen skæres i store tern. 2
10 Gem

Grønlangkål m/kartofler & god medister

Brunkål m. God medister . Kog bouillon op med laurbær, løgbåde, nelikker og øl. Læg den hele medister i gryden, skru helt ned for varmen og forkog den ca
1 Gem

ugens menu uge 47 2012 – hvem sagde kedelig kål?

Glem alt om stinkende brunkål og andre vederstyggeligheder. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th