lave forarbejdet til en brunsviger, som så kunne stå i køleskabet til dagen efter og efterhæve og bages, inden gæsterne kom, så den var lun og friskbagt til at sætte på bordet
Derfor Bedstemors Brunsviger. Reklame – opskriften er udviklet for Lidl. Det var min søn Ferdinand der traf det endelige valg om, at det var en brunsviger, som vi skulle bage til hende – og der skulle naturligvis også pyntes med vingummibamser og flag, som hører sig til på en fødselsdagskage, hvis man spørger ham
) Med tiden skete der heldigvis forbedringer. Der er ingen tvivl om, at rugbrød er en vinder i madkassen, da det mætter godt og indeholder mange gode fibre, men nogle gange er det sjovt at få noget andet med
Hvis det er en almindelig hyggebrunch uden fødselsdagsfejring eller lignende laver vi ofte en formiddagskage fx smørbagte kanelsnegle eller brunsviger, som serveres i forlængelse af brunchen
Vi kender alle kanelsnegle – men har I hørt om brunsvigersneglen. Hvis du har sat flere sammen i en form, skal de have længere tid, end hvis de står individuelt
Uhm, i dag lavede vi en "rigtig-søndag-morgen" med rundstykker og brunsviger fra bageren. Jeg kan ikke huske, hvornår vi sidst har købt rundstykker, men vi fik ideen af nogle venner i går og sprang på den med det samme
Forleden købte vibrunsvigere og så fik jeg så meget lyst til at bage sådan en selv. Jakob har stadig barsel og vi er kommet ind i en (u)heldig vane med at gå forbi Meyers bageri på Classensgade når vi går tur med barnevognen og det gør vi altså hver dag
Højgravid Borgmester Brunsviger. Forleden var vi i Magasin, nede i Mad & Vin på KGS. Derudover får jeg halsbrand af at spise en grønært, og kan knap nok stå oprejst uden at blive forpustet, orhhh… Men i dag skinnede solen da jeg vågnede og jeg fik lyst til at bage en brunsviger, eller det vil sige, den havde jeg egentligt haft i tankerne længe
Nyd straks en bolle med smør og muscovadosukker - bedre end brunsviger. Der er de sunde argumenter om at få de B-vitaminer gennem kosten, som Sundhedsstyrelsen forestiller sig vi får hver dag
Boller, Stænger, Brunsviger, Pølsehorn, Snegle. Almindelige the-boller kender vi alle samme, de er bløde og gode med marmelade på til en kop varm kakao