Bruschetta med tomat opskrifter

Bruschetta med frisk tomat

Bruschetta med frisk tomat

Rist brødet godt, server straks med et par skefulde tomatblanding på. 3 tomater. 3 spsk. olivenolie. 1 fed presset hvidløg
Bruschetta

Bruschetta

Du tager først et godt brød - gerne ciabatta, skærer det ud i mundrette skiver, gnider dem ind i olivenolie, knust hvidløg og salt på begge sider, griller dem i ovnen (eller steger dem på panden) og pryder dem med din dit yndlingspålæg
Aubergine bruschetta

Aubergine bruschetta

Derefter hakkes tomaterne godt, hvidløg presses og de to blandes sammen i en skål med pinjekerner, olivenolie, oregano, timian og salt
Bruschetta

Bruschetta

Mængderne har jeg sjusset mig frem til, og det blev ganske godt, men man kan jo altid prøve sig frem med mere eller mindre af de enkelte ingredienser
Bruschetta

Bruschetta

I sidste uge lavede vi de her lækre bruschettamedhjemmedyrkedetomater og det smagte simpelthen så godt
Bruschetta med Squashsalsa og Parmesan

Bruschetta med Squashsalsa og Parmesan

cherrytomater, små tern. Her er det bruschettamed masser af grøntsager og lidt parmesanost. Tilsæt limesaft og koriander og krydr med salt og peber

Bruschetta med kylling

Finhakk tomater og bland med presset hvitløk, hakket basilikum og olivenolje. Ha på salt og pepper, og la filetene hvile mens tomatsalaten lages

Et år som veganer + Bruschetta topping

Skær tomaterne og olivenerne i forholdsvist små tern, og kom dem op i en skål sammen med finthakket hvidløg, olivenolie, citron samt krydderurter

Quinoablinis aka glutenfri bruschetta

Ved servering topper du medtomater, basilikum, hvidløg og olivenolie. Til gengæld er quinoabunden udstyret med en klassisk bruschetta topping
Sommermat – Bruschetta

Sommermat – Bruschetta

Start med å flå tomatene. Bland med finhakket basilikum, finhakket rødløk, olivenolje, balsamico og honning
From Italy with love....

From Italy with love....

Vi hyggede os i køkkenet med vin til kokken og fik sammen kreeret et måltid, der bestod af bruschetta efterfulgt af lasagne med lækker salat
Lette retter

Lette retter

Bruschettaen laves ved at rive tomat, hvidløg og forårsløg hvorefter det blandes med lidt rødvinseddike, olivenolie, salt og peber
Let, lækker sommerdessert

Let, lækker sommerdessert

Til forret fik de andre bruschetta, hvor jeg lavede en blanding med finthakkede, friske tomater, frisk basilikum, hvidløg og salt + basilikum-olie
Bruschetta med honningbagte tomater

Bruschetta med honningbagte tomater

Placer tomaterne på et fad, med skæresiden op ad. Hvidløgssmagen med den søde honningsmag, er en perfekt kombination og ville være synd at gå glip af denne smagsoplevelse