Jeg ledte længe efter en mexikansk dessert, som åbenbart ikke lige er at finde. Lad chokoladebuddingen køle helt af –og sæt den gerne i køleskab inden du serverer dem
Jeg ledte længe efter en mexikansk dessert, som åbenbart ikke lige er at finde. Lad chokoladebuddingen køle helt af –og sæt den gerne i køleskab inden du serverer dem
Det er ikke så tit jeg deler opskrifter her på bloggen, men efter jeg forsøgte mig med Chiafrø budding, og det rent faktisk blev lidt af succes, er jeg nødt til at dele den med jer
Om man kalder det panna cotta, fromage, mousse eller budding, er vidst et fedt i dette tilfælde. Egentligt plejer vi ikke at fejre hvert et lille hak i kalenderen, men dessert skulle der på bordet, så hvorfor ikke udnytte enhver anledning…
Det er en slags vanilje budding. Det var ham der lavede maden, og mig som skulle stå for desserten. Når vi holder fødselsdage ender desserten (næsten) altid med at blive is
Dessertens historie. Det franske ord dessert har været brugt siden middelalderen,. dessert kommer af fransk, desservir der betyder at tage af bordet - før
Server buddingen med sukkersiruppen henover. Her kommer lidt inspiration til en asiatisk dessert. Desserten er nem, hurtig og anderledes - og kan være sjov at servere efter et asiatisk hovedmåltid, for at køre temaet helt ud
Sød budding med ris og krydderier. Denne dessert er dejlig aromatisk og sød – perfekt til gæster, eller hvis du bare selv vil forkæles og have stillet din lækkersult