Burger bøf med smag opskrifter

ugens menu uge 28 – en bøf der gir’ god smag i munden

ugens menu uge 28 – en bøf der gir’ god smag i munden

Disse bøffer er lige egnede som middagsret og som pålæg til madpakken – eller som fyld i en burger. Så jeg vil bede Dan Jørgensen om at snakke med sin kollega i undervisningsministeriet, for smagen for god mad begynder allerede i vuggestuen
Hjemmelavet burger

Hjemmelavet burger

Bøffen. Jeg brugte en røremaskine med dejkrog, men så skal der tilsættes lidt ekstra mel indtil dejen slipper skålen
Selleri bøf

Selleri bøf

Burgerboller blev smurt med et pænt lag hjemmelavet pesto og toppet med syltede rødløg. Burger på en helt ny, smagsfyld og ikke mindst, vegetarisk måde
Amerikaner burger

Amerikaner burger

Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Roethlis burger

Roethlis burger

På en anden pande steges først bøfferne som lægges tid side og holdes varme. Overbollen smøres med mayonnaise
Burger

Burger

En traditionel burger, hamburger, bøfsandwich er en overskåret bolle med en bøf af hakket oksekød – med en masse tilsætningsstoffer, med mindre du laver den selv – salat, løg – rå eller ristede – tomater og agurkesalat samt sennep og ketchup
Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikke kylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevis i plastic), lidt ketchup (endelig ikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltede agurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)
Burger med Rødbedeslaw

Burger med Rødbedeslaw

Form to flade bøffer af kødet og krydr med salt og peber. Læg rucola på underen og læg bøffen over. Smag evt
Banke, banke, BØF!

Banke, banke, BØF!

De her blodrøde bedebøffer er perfekte til en lækker burgermed guacamole, men du kan også bruge dem til en lækker efterårsmenu med stegte/bagte kartofler og andre rodfrugter, linse- eller speltsalat og måske en pebersauce
Low Carb Burger i Salatblad

Low Carb Burger i Salatblad

Der er væsentligt færre kalorier og kulhydrater i denne burgerversion, men man kan da også kalde det for en bøf i salatblad med fyld, hvis man ikke helt køber burger konceptet
Best hang over burger

Best hang over burger

Bøffen. Smør brødet med mayo og ketchup. Fint hakket ingefær efter smag… men gerne meget. Jeg klipper stykker af brunt bagepapir, og ligger under burgeren
Burgerbøffer med masser af saft og smag

Burgerbøffer med masser af saft og smag

Grill eller steg bøfferne og server i en lækker burgermed al dit ynglings fyld. Det er efterhånden længe siden vi har fået en burger hvor der ikke var blandet krydderier i bøffen, det giver altså bare en helt anden smag og saft til burgeren
Crispy Chicken Burger

Crispy Chicken Burger

og så smager det altså bare bedre end en trist almindelig bøf, som vi vist alle har fået lidt for mange gange