Disse bøffer er lige egnede som middagsret og som pålæg til madpakken – eller som fyld i en burger. Så jeg vil bede Dan Jørgensen om at snakke med sin kollega i undervisningsministeriet, for smagen for god mad begynder allerede i vuggestuen
Burgerboller blev smurt med et pænt lag hjemmelavet pesto og toppet med syltede rødløg. Burger på en helt ny, smagsfyld og ikke mindst, vegetarisk måde
Du kan også lave en lækker krydret bøfmed fedtfattig ost. Dertil købte vi fuldkorns burgerboller, hvilket fuldender sundheden i disse burgerboller, med en pokkers masse smag, kraft og nydelse
Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
En traditionel burger, hamburger, bøfsandwich er en overskåret bolle med en bøf af hakket oksekød – med en masse tilsætningsstoffer, med mindre du laver den selv – salat, løg – rå eller ristede – tomater og agurkesalat samt sennep og ketchup
Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikke kylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevis i plastic), lidt ketchup (endelig ikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltede agurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)
De her blodrøde bedebøffer er perfekte til en lækker burgermed guacamole, men du kan også bruge dem til en lækker efterårsmenu med stegte/bagte kartofler og andre rodfrugter, linse- eller speltsalat og måske en pebersauce
Der er væsentligt færre kalorier og kulhydrater i denne burgerversion, men man kan da også kalde det for en bøf i salatblad med fyld, hvis man ikke helt køber burger konceptet
Bøffen. Smør brødet med mayo og ketchup. Fint hakket ingefær efter smag… men gerne meget. Jeg klipper stykker af brunt bagepapir, og ligger under burgeren
Grill eller steg bøfferne og server i en lækker burgermed al dit ynglings fyld. Det er efterhånden længe siden vi har fået en burger hvor der ikke var blandet krydderier i bøffen, det giver altså bare en helt anden smag og saft til burgeren
Imens formes bøfferne og de krydres med salt og peber på begge sider. Burger, Bøf, Glutenfri, Ko, Paleo, Portobello, Salsa, Svampe Portobello salsa-cheese burger m