Burgerboller tørgær opskrifter

De blødeste burgerboller

De blødeste burgerboller

friskt gær eller tørgær (jeg brugte tørgær) (BONUSINFO. Jeg laver tit burger, fordi det er nemt, og jeg køber altid burgerbollerne, fordi det er nemt
Glutenfri boller

Glutenfri boller

De er så sprøde som friske rundstykker fra bageren og de kan også bruges som burgerboller. Jeg blander FiberHusk, majsmel, maizena og boghvedemel sammen med tørgæren
Sprøde boller med hampefrø

Sprøde boller med hampefrø

Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over boller laver jeg små madbrød med forskellige krydderier på, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Grove boller med hampefrø

Grove boller med hampefrø

Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over boller laver jeg små madbrød med forskellige krydderier på til grillen, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Glutenfri Burgerboller

Glutenfri Burgerboller

og tørgær. 11-12g tørgær. 2,5 dl lunken vand. 300-450 g mel (jeg brugte 200g. havremel og 200 rød Finax). 7 g salt
Glutenfri Burgerboller

Glutenfri Burgerboller

Melsorterne, sukker, kokosolie, tørgær/smuldret gær, krydderier, æg og sesamfrø afvejes i en skål og kommes i røreskålen
Yderst delikate (spelt)burgerboller

Yderst delikate (spelt)burgerboller

Yderst delikate (spelt)burgerboller fra Kornkammeret. 1 pakke tørgær (eller som i opskriften 50 gram gær). 1 pakke tørgær
Italienske grovboller

Italienske grovboller

Laves de fladere kan du også bruge dem som RIGTIG gode hjemmelavede burgerboller.  12 mellemstore boller Ingredienser1 pose tørgær500ml lunkent vand2spsk olivenolie1spsk sukker2spsk groft salt300g durummel150g grahamsmel400g hvedemelInstruktionerStart med at blande durummel, grahamsmel og tørgær i en skål. 1 pose tørgær

Burgerboller

En pakke gær, jeg bruger tørgær. Her er de burgerboller, som jeg kan lide at bage. En pakke gær, jeg bruger tørgær