Indtil for et par måneder siden var pulled pork fuldstændig ukendt for mig. Men jeg skal hurtigt inddrømme at da jeg første gang så de lækre billeder på diverse blogs, var jeg solgt
Her har jeg malt reinskav i kjøttkvernen og laget gode burgere. Nystekte burgere serveres med ovnsbakte poteter, salat, sennep, stekt sopp, syltet rødløk og litt eplegele hvis du har
Rens kartoflerne, og skær tynde snit i dem uden at skære helt igennem. Læg evt. skaftet fra en kniv eller gaffel bagved hver kartoffel, så undgår du at skære hele vejen igennem
Server i burgere, pitabrød, wraps, sandwich eller sammen med en god salat. Pulled chicken er perfekt fredagsmad (og et fedtfornuftigt alternativ til pulled porked)
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Aftensmaden bliver dejlig nem - græske burgere. Dagens projekt har været en portion boller til fryseren, og dermed var dette projekt i den sundere ende af skalaen
Bollerne her er til 250g bøffer, jeg vil tro 125g pr bolle vil svare fint til normalt store burgere. Vi plejer at lave lidt grove boller, men til Super Bowl skulle det være max amerikansk så vi skulle lave nogen af de helt hvide, luftige og politisk ukorrekte boller, så jeg fandt denne opskrift er fra Pilens Køkken