Butter chicken dk opskrifter

Butter chicken

Butter chicken

100 g yoghurt natural. 11-2 tsk chiliflager. 13 kardemommekapsler, knuste. 1½ tsk. nellike, stødt. 12 tsk. garam masala
Butter Chicken

Butter Chicken

Butterchicken – Det indiske køkken har for længst vundet mit hjerte. Butter betyder smør. Men det har vi ikke brugt til denne butterchicken
Butter chicken

Butter chicken

100 g yoghurt natural. 1-2 tsk chiliflager. 3 kardemommekapsler, knuste (eller 1 tsk stødt). ½ tsk. nellike, stødt
Butter Chicken

Butter Chicken

Ca. 600 g kyllingfilet. 13 dl yoghurt med høj fedtprocent (ex. græsk/tyrkisk yoghurt 10%). 12 fed hvidløg, finthakket
Butter chicken

Butter chicken

Skær kylling i sædvanlige stykker. Lår, overlår, vinger, bryst etc. Mariner i limesaft og chili i 1 time
Chicken korma

Chicken korma

Andre der har været glade for chicken korma har også været glade for vores opskrift på ButterChicken
Naanbrød

Naanbrød

Naan bliver ofte serveret til for eksempel tikka masala eller butterchicken. Naanbrød er egentlig dobbeltkonfekt
Boganmeldelse: “Krydret Kogekunst” af Send Flere Krydderier

Boganmeldelse: “Krydret Kogekunst” af Send Flere Krydderier

Det gør mig glad, når kogebøger giver mig overraskelser, og i denne får jeg det, fordi forfatterne har valgt at vise mere og andet end de ”klassikere” som for eksempel naanbrød, falafel, kebab og butterchicken, som særligt er blevet en del af den danske madkulturs gadebillede

Uge 8 – Fokus & Favoritter

I dag lavede jeg ButterChicken på 15 minutter – dvs. Det her med ugenumre er egentlig slet ikke mig. Jeg er en smule tidshandicappet, eller hvad man nu skal kalde det med det politisk korrekt ord (før i tiden havde jeg nok sagt tidsmongol eller tidsspasser, men det er ikke så pænt i vore dage