Hvis du er på udkig efter andre indiske opskrifter, kan jeg også anbefale indisk dahl med skyr og koriander, chicken tikka masala og kylling i cremet kokos-cashew-sauce
garam masala. 1indisk salat, ris, naanbrød og frisk korianderBlend yoghurt, chili, nellike, spidskommen, kardemomme, gurkemeje, ingefær, garam masala, hvidløg og dåsetomater sammen til en lind sauce, som hældes over kyllingestykkerne
Når jeg selv laver indisk herhjemme, bliver det ofte chicken tikka masala, butterchicken, en vegetarisk curry a la denne med søde kartofler og kikærter eller min aboslutte favorit dahl med skyr og ristede mandler (som nok kommer til at stå på menuen ret ofte, når jeg flytter hjemmefra om ikke så lang tid…)
Butterchicken er en af de mest spiste indiske retter verden over. parathas og butter ghee, kan du ikke få i det sædvanlige supermarked, men asiatiske butikker plejer at være et godt bud
Danske mejeriprodukter gør sig rigtig godt i især retter fra Punjab, som ofte er rige på mælkeprodukter, fx ButterChicken, alias Murgh Makhani – vel en verdensklassiker efterhånden
Bland yoghurt, garam masala, gurkemeje og spidskommen og tilsæt kyllingen fra køleskabet. Tilføj kardemomme, nelliker, koriander, garam masala, gurkemeje og chilipulver