Sprød skinkestang Tag butterdejen ud af køleskabet ca. Rist dem let på panden drys med salt og peber. Rul den ud på det medfølgende bagepapir LANDMANDSLIV
Skinkestang Når du skal lave en lækker skinkestangmedbutterdej, skal du tilberede fyldet først, så dejen ikke ligger og bliver tør Hurtig Mums
14. December – Skinkestang Hvis butterdejen ikke er gylden nok, sæt da varmluft på). Smør stangen med et penslet æg. Champignon skal have længere end løg, så kom dem på panden først og tilsæt senere løg HaslundHome
Vegetarisk "Skinkestang" De fleste kan lide den klassiske skinkestangmedbutterdej, skinkeog flødeost, men den kan godt blive en smule tung En verden af smag!
Nytårsmad 3.0 - Del 2/3 - Hovedret (Wellington) Lig Butterdejen på et stykke film, og lig derefter mørbraden derpå. En rulle butterdej (Jeg vil lave den selv næste gang) Den Blå's Verden
BUTTERDEJ - SKINKE - GRØNT - pensl med æg inden den kommer i en forvarmet ovn. Rul butterdejen ud på en bageplade og smør pikantosten ud på dejen F R U T T I T E K E T
Butterdejsstænger med skinke I en skål blandes skinke, flødeost, sennep, peber ogchampignontern. Skyl og skær champignonerne i tern Olgas