Fjern kerner og skræl den med en kartoffelskræller eller kniv. I går smagte jeg for første gang i mit liv butternutsquash, og jeg blev meget overrasket
stegesnor Fremgangsmåde Skær butternutsquash op på langs og fjern kernerne. Et grønt indslag til julebordet eller blot til at servere her i vintermånederne, hvor butternutsquash er i sæson
Vask butternutsquashen og skrab indmaden ud af den (gem den, hvis du vil lave ristede kerner). Kernerne fra indmaden af squashen kan ristes og serveres sammen med den bagte squash, hvilket giver lidt ekstra knas til retten samt indeholder gode fedtstoffer
Halver butternutsquash, fjern kernerne og skær tern i græskarkødet uden at skære igennem skallen. Tilsæt bønner, chokolade og eddike og kog til butternutsquash er færdige
En pastasauce behøver ikke nødvendigvis altid være med tomat, og i øjeblikket er det sæson for vintergræskaret butternutsquash, der er som skabt til en cremet og meget lækker sauce
400 g græskar, skrabet fri for kerner (fx hokkaido eller butternutsquash). Så er det snart ved at være tid, hvis du skal have spist det sidste græskar i denne omgang
Butternutsquashen skylles godt og skæres over på tværs og kernerne fjernes med en ske. Som nogen af jer ved, havde jeg fået fingrene i et butternutsquash-græskar, og efterspugte gode idéer til at få lavet noget lækkert med denne
Start med at skrabe kernerne ud af den halve butternut og skære det i tern. Vend pasta med pastavandet, fintrevet citronskal og -saft, bagte butternut tern, sprødtstegt grønkål, smuldret feta og friskkværnet peber
400 g gæskar (hokkaido eller butternutsquash, uden kerner). Oh you are in for a treat. Og du må endelig ikke blive skræmt af overskriften, for denne ret er slet ikke så svær eller tidskrævende at lave, som den måske lyder