Fisk bollerne op og kog vandet godt ind i ca. Når den halvvejs varmer du en stor gryde op med letsaltet vand og former boller som du koger let i 25 min. 3 dl reduceret vand fra bollerne
Det kommer der et indlæg om snart, men nu tilbage til disse fantastiske boller. Lad dejen hæve i en lille time, derefter form 15-18 boller og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i 35 minutter. 15-18 boller
Med denne opskrift får du de bedste glutenfire boller jeg har smagt længe. 15-18 boller. Form 15-18 boller med fugtige hænder, ellers klister de for meget. 15-18 boller
Det er - efter min mening - den bedste brunch i byen og den skuffer aldrig. Til mors dag blev jeg inviteret på Toldboden og spise brunch af mine børn (og min mand)
Derfor har jeg leget lidt med tanken om at lave nogle lækre og luftige chokoladeboller - uden mel og gluten (foruden bagepulver, men det kan sikkert undlades), og med en masse naturlige proteiner og fibre - ingen pulver eller lignende
Hakkebøf, kylling, fisk, ribbenssteg, tofu og noget grønt og lidt dressing af en eller anden art – kun fantasien sætter grænser – og du vil med garanti synes at du har lavet byensbedste burger
Og det bedste er, at du kan lave en ordentlig stak vafler, gemme dem i fryseren og så behøver du ikke at stå og bage burgerboller, når du får lyst til noget junk
Det kan også være verdens bedste kanelsnegle, lækker gløgg, snobrød eller en fløjlsblød suppe. Vi køber 5 forskellige slags fastelavns boller, og laver en ‘professional’ smagning med points og det hele, og meget meget mere