De smager ligesom dem man får på caféer og er lavet med massere af smør og sukker. Og der skal også være plads til kager med massere af smør og sukker i hverdagen
I mens jeg har skrevet speciale har jeg somme tider siddet på biblioteket i Helsingør. Det er virkelig et lækket bibliotek i smukke omgivelser, flot arkitektur og anvendelige studierum
Derfor måtte jeg simpelthen i køkkenet herhjemme for at prøve at ramme den samme kage. Jeg satte også kagen i fryseren i en times tid inden servering for at få den iskold
På mit arbejde, Café Gårdhaven, har vi altid masser af hjemmebagte kager. Det er en del af konceptet dernede, at montren altid er fyldt med forskellige kager
Jannies café chocolat aux noix. Dette er ikke mig der har lavet denne kage, jeg får bare æren af at være den FØRSTE som får opskriften og give den videre
Jeg er vikar på en pædagogisk institution, og det er jo bare et supergodt sted at tage kage med. Alle ved, at pædagoger elsker kaffe og kage, så det er bare lækkert at kunne glæde mine søde kollegaer med lidt lækkert
Blend dadler, mandler, kokosolie og raw kakao sammen til det har en ensartet lidt klistret masse (Jeg blendede så der stadig var lidt mandel-stykker, så kagen blev lidt crunchy)
Det er så udbredt at være “grøn”, at selv de fleste “almindelige” caféer og restauranter har flere tydeligt markerede veganske retter eller menuer på kortet
Først og fremmest ligger caféen i mit yndlingsområde. De er især kendte for deres store udvalg af forskellige pandekager toppet med enten blåbær, banan, alverdens slags sirup eller smør