Camilla plum gulerødder opskrifter

Oksebov med øl og hyldeblomst

Oksebov med øl og hyldeblomst

Det trick har jeg fra CamillaPlum. Et stykke oksebov, løg, hvidløg, gulerødder, lidt blomkål og en øl – toppet op med hyldeblomst og grydestegt i en god times tid, til kødet er smørmørt
Kalvehjerte gryde med rodfrugter

Kalvehjerte gryde med rodfrugter

Ifølge CamillaPlum kan man skære kalvelever i skiver, og stege det som engelsk bøf i ca 5 min, også er det mørt. Lad det småsimre ca 2 timer, så kommes gulerødder skåret i mønter i gryden
Muslingesuppe - hjemmebragt

Muslingesuppe - hjemmebragt

Nu er det jo ingen hemmelighed at jeg holder forfærdelig meget af Danmarks bedste kogekone - CamillaPlum, min yndlingsbog for tiden (har været det længe) er "mors mad", så den greb jeg, og gjorde næsten som hun sagde