Ellers kan jeg anbefale CamillaPlums metode med at opvarme sukker og fordampning, prøv at se på DR's hjemmeside1 kg hindbær½ kg syltesukker1 vaniljestang1 citronAtamonRens hindbær og check at der ikke er nogle mugne imellem
Den søde avokadocreme er fra en af CamillaPlums kogebøger. For lidt over en uge siden havde min kæreste fødselsdag, så derfor lavede jeg selvfølgelig lagkage
(I den oprindelige opskrift står der en halv time, men her valgte jeg at følge CamillaPlums opskrift på festbolle dej, og lade dejen hæve sig til dobbelt størrelse, hvor den bliver lettere blævrende)
Urte-deller (fra CamillaPlums Ællebælle…). Nå, på den igen. Hverdagen er så småt ved at melde sig, det er lige som de foregående år, vi har lavvande i kassen og trænger til sund og god mad oven på sommerens udskejelser
CamillaPlums opskrift findes også i bogen "Helt i kage", under titlen "Kagen, der kan det hele". Heldigvis har både Camilla Plum og Mette Blomsterberg en opskrift på den samme, geniale grunddej, der lige præcis opfylder formålet
Så skulle det være - vi skulle have noget rigtig vintermad og gerne lidt gammeldaws og retroagtigt, så det blev til CamillaPlums udgave af forloren har - med mine egne tilføjelser
Det er jo ingen hemmelighed at jeg elsker CamillaPlums madlavning og opskrifter. Jeg mente at jeg havde en svineskank i fryseren, og jeg havde noget aubergine fra en skraldetur, en fra Føtex, og så fandt jeg denne opskrift på side 87 i Mors mad
Jeg valgte netop dette kursus frem for Meyers og CamillaPlums kurser, fordi dette er over 2 dage og der så er mulighed for at lave fordej og afprøve dobbelthævning
Denne gang CamillaPlums opskrift fra bogen " Ælle Bælle Frikadelle". Ja fornylig blev der lavet nogle halmballer på vores mark og det måtte da straks udnyttes