hældes ovenpå de fine pastaruller. Da jeg fredag skulle i gang med, at forberede aftensmaden havde jeg ingen opskrift men jeg kunne sådan nogenlunde huske hvilke ingredienser vi havde brugt
Opskriften er hentet fra kogebogen Moderne Mamma i en fart – et must i ethvert wanabee italiano køkken Jeg har tilpasset opskriften med hjemmelavede pastaplader, det er bare så meget mere lækkert med helt friskpasta, fremfor noget pasta fra køledisken lavet for flere uger siden …
lidt friskrevet parmesan. Cannelloni er store pastarør, som du kan fylde med italienske herligheder, så de kommer til at smage af sydens sol og varme – eller noget andet, hvad du nu har lyst til at komme i dem
Cannelloni er en italiensk måde at servere pasta på, og selv om det er en smule besværligt, så er der noget særligt ved de små fyldte pastaruller, og jeg anbefaler at man køber de tørrede pastarør frem for at bruge friskpasta - resultatet blier bedre
med en gang frisk basilikum og mozzarella. Denne ret er en ny måde at servere oksekød og pasta sammen på – en variant til den sædvanlige kødsovs eller lasagne, og samtidig en variant der heller ikke er synderligt arbejdskrævende eller omstændig
Cannelloni af hjemmelavet pasta med et fyld af en kødsauce. Efter vi havde vores første forsøg med hjemmelavet pasta, så har vi talt om, om vi også skulle købe en pastamaskine
Min interesse vækkes ved den titelmæssige letfordøjelige ret Cannelloni Ripieni di Funghi con Salsa di Taleggio e Tartufi (fyldte cannelloni med taleggio- og trøffelsauce)
Det er langt om længe ved at være rigtig sæson for asparges så snyd ikke jer selv for de grønne herligheder, fx i tærter, cannellonis, nemme pastaretter med fx hvidløg eller svampe