Cannelloni fyld opskrifter

Cannelloni med svampe og tomatsovs

Cannelloni med svampe og tomatsovs

En af de retter som vi skulle være med til, at lave var blandt andet en cannelloni med et fyld af svampe, hjemmelavet ricotta og toppet af med tomatsovs
Cannelloni med spinat og mozzarella

Cannelloni med spinat og mozzarella

Spinat og ricotta fyld. Cannelloni med spinat og ricotta lækker tomatsauce. Lav ruller med fyld af spinat/ricotta og læg dem på række i fadet med halvdelen af tomatsaucen – fortsæt til der ikke er mere spinat og ricottafyld
Cannelloni

Cannelloni

Cannelloni er store pastarør, som du kan fylde med italienske herligheder, så de kommer til at smage af sydens sol og varme – eller noget andet, hvad du nu har lyst til at komme i dem
Cannelloni med Kødfyld

Cannelloni med Kødfyld

Cannelloni er en italiensk måde at servere pasta på, og selv om det er en smule besværligt, så er der noget særligt ved de små fyldte pastaruller, og jeg anbefaler at man køber de tørrede pastarør frem for at bruge frisk pasta - resultatet blier bedre
Cannelloni With Sun-Dried Tomatoes

Cannelloni With Sun-Dried Tomatoes

Inden du begynder at fylde pastarullerne kommer du pinjekernerne i kødet. Opskrift på Cannelloni With Sun-Dried Tomatoes
Cannelloni al forno med ricotta og spinat

Cannelloni al forno med ricotta og spinat

Start med et lag af besciamella, og læg så de fyldtecannelloni i fadet. Til Fyld. Cannelloni al forno er rigtig Italiensk comfort food (er al italiensk mad egentlig ikke comfort food
Smækre Oksecannellonis

Smækre Oksecannellonis

Grundstenen bag disse delikatesser (der også kan findes tørret som rør i supermarkedet) er at rulle dem i lækkert fyld, dække dem med en sauce og ost inden ovnen klarer resten
Gratinerede cannelloni med fyld af kødsauce

Gratinerede cannelloni med fyld af kødsauce

Cannelloni af hjemmelavet pasta med et fyld af en kødsauce. Efter vi havde vores første forsøg med hjemmelavet pasta, så har vi talt om, om vi også skulle købe en pastamaskine
Cannelloni med oksekød og tomatsauce v2

Cannelloni med oksekød og tomatsauce v2

Cannelloni er store pastaruller med cremet og lækkert fyld af oksekød. Opskriften på Cannelloni med oksekød og tomatsauce v2 er oprindeligt postet her
Cannelloni alla Milanese

Cannelloni alla Milanese

Med en teske fyldescannellonirørene med kødblandingen. Læg de fyldte pastarør i fadet og hæld den resterende sovs over
CANNELLONI MED GRØNKÅL & SVAMPE

CANNELLONI MED GRØNKÅL & SVAMPE

Disse cannelloni blev til som resultatet af, at få tømt køleskabet for diverse rester, men de blev så gode, at jeg er nødt til at få griflet opskriften ned, så jeg kan lave dem igen en anden god gang

Cannelloni med spinat og ricotta

Og så er den meget sjov at lave med de fine pasta-rør der skal fyldes – brug en sprøjtepose, det er nemmest
Cannelloni med kylling, squash og gulerødder

Cannelloni med kylling, squash og gulerødder

Fyld. Jeg har før lavet cannelloni med oksekød og blev positivt overrasket, så da min veninde og jeg stod i Brugsen den anden dag og skulle finde på noget aftensmad faldt valget på cannelloni, men oksekød og tomatsauce blev skiftet ud med kylling og mornaysauce

Cannelloni med kalv/flæsk, spinat og ostesauce!

Lad fyldet køle af før det fyldes i cannelloni-rørene.  Fyld et rør ad gangen, ved at bruge en teske. Det kan være lidt besværligt at fylde rørene op uden at fyldet falder ud igen, men det lykkedes for mig ved at holde den ene af enderne lukket ( hold den ned mod fadet) og så proppe fyldet god ned ved at bruge pegefingeren