Faktisk er det ikke første gang jeg har lavet cannelloni, jeg har også lavet en lækker forårsversion medkylling og grønne asparges – men denne er nok nærmere en variant der kunne være aktuel en almindelig hverdag
Jeg har før lavet cannellonimed oksekød og blev positivt overrasket, så da min veninde og jeg stod i Brugsen den anden dag og skulle finde på noget aftensmad faldt valget på cannelloni, men oksekød og tomatsauce blev skiftet ud medkylling og mornaysauce
Jeg elsker pasta i alle afskygninger og cannelloni er en dejlig måde at servere pasta på. Kyllingeinderfileterne skæres i mindre stykker og steges på panden i lidt margarine og krydres med salt og peber
Cannelloni af hjemmelavet pasta med et fyld af en kødsauce. Efter vi havde vores første forsøg med hjemmelavet pasta, så har vi talt om, om vi også skulle købe en pastamaskine
Du kan også lave cannellonimedkylling. PrintCannellonimed oksekød og tomatsauce Forfatter. Mens saucen står og simrer, gør du farsen til cannelloni klar
Det er langt om længe ved at være rigtig sæson for asparges så snyd ikke jer selv for de grønne herligheder, fx i tærter, cannellonis, nemme pastaretter med fx hvidløg eller svampe