En af de retter som vi skulle være med til, at lave var blandt andet en cannellonimed et fyld af svampe, hjemmelavet ricotta og toppet af med tomatsovs
Cannelloni er store pastarør, som du kan fylde med italienske herligheder, så de kommer til at smage af sydens sol og varme – eller noget andet, hvad du nu har lyst til at komme i dem
Kan du ikke få fat i cannelloni kan du bruge friske lasagneplader. Hæld massen i en sprøjtepose (eller plastikpose med hjørnet klippet af) og sprøjt massen ind i cannellonirørene
Faktisk er det ikke første gang jeg har lavet cannelloni, jeg har også lavet en lækker forårsversion med kylling og grønne asparges – men denne er nok nærmere en variant der kunne være aktuel en almindelig hverdag
CANNELLONIMED GRØNKÅL, SVAMPE & FETA. Disse cannelloni blev til som resultatet af, at få tømt køleskabet for diverse rester, men de blev så gode, at jeg er nødt til at få griflet opskriften ned, så jeg kan lave dem igen en anden god gang
Jeg har før lavet cannellonimed oksekød og blev positivt overrasket, så da min veninde og jeg stod i Brugsen den anden dag og skulle finde på noget aftensmad faldt valget på cannelloni, men oksekød og tomatsauce blev skiftet ud med kylling og mornaysauce
Dyb lasagnepladerne hurtigt i kogende, letsaltet vand. Læg dem med ydersiden opad på en bageplade. Bland osten med peberfrugt, løg, presset hvidløg og basilikum