Cannelloni med lasagneplader opskrifter

Cannelloni med skinke og feta

Cannelloni med skinke og feta

Rul lasagnepladerne sammen en for en, og læg dem i et smurt ovnfad. Lækre fyldte pastaruller med ost og skinke
Cannelloni med svampe og tomatsovs

Cannelloni med svampe og tomatsovs

En af de retter som vi skulle være med til, at lave var blandt andet en cannellonimed et fyld af svampe, hjemmelavet ricotta og toppet af med tomatsovs
Cannelloni med spinat og mozzarella

Cannelloni med spinat og mozzarella

Hvis de friske lasagneplader er en stor plade, så skæres/klippes den til i alm lasagnepladestykker. Cannellonimed spinat og ricotta lækker tomatsauce
Cannelloni

Cannelloni

Cannelloni er store pastarør, som du kan fylde med italienske herligheder, så de kommer til at smage af sydens sol og varme – eller noget andet, hvad du nu har lyst til at komme i dem
Cannelloni med Ricotta og Basilikum

Cannelloni med Ricotta og Basilikum

Kan du ikke få fat i cannelloni kan du bruge friske lasagneplader. Hæld massen i en sprøjtepose (eller plastikpose med hjørnet klippet af) og sprøjt massen ind i cannellonirørene
Cannelloni med ricotta og spinat

Cannelloni med ricotta og spinat

Cannelloni 12 store friske lasagneplader 4 spsk olivenolie 2 løg, finthakkede 4 fed hvidløg, finthakkede 1 kg frossen spinat – endelig den helbladede. 12 store friske lasagneplader
Cannelloni med oksekød og tomatsauce

Cannelloni med oksekød og tomatsauce

Retten består af friske lasagnepladermed kødfyld og en sauce hen over. friske lasagneplader. Cannelloni er italiensk og betyder "store rør"
Smækre Oksecannellonis

Smækre Oksecannellonis

Faktisk er det ikke første gang jeg har lavet cannelloni, jeg har også lavet en lækker forårsversion med kylling og grønne asparges – men denne er nok nærmere en variant der kunne være aktuel en almindelig hverdag
CANNELLONI MED GRØNKÅL & SVAMPE

CANNELLONI MED GRØNKÅL & SVAMPE

CANNELLONIMED GRØNKÅL, SVAMPE & FETA. Disse cannelloni blev til som resultatet af, at få tømt køleskabet for diverse rester, men de blev så gode, at jeg er nødt til at få griflet opskriften ned, så jeg kan lave dem igen en anden god gang
Cannelloni med kylling, squash og gulerødder

Cannelloni med kylling, squash og gulerødder

Jeg har før lavet cannellonimed oksekød og blev positivt overrasket, så da min veninde og jeg stod i Brugsen den anden dag og skulle finde på noget aftensmad faldt valget på cannelloni, men oksekød og tomatsauce blev skiftet ud med kylling og mornaysauce
Cannelloni med peberfrugt- og ricottafyld

Cannelloni med peberfrugt- og ricottafyld

Dyb lasagnepladerne hurtigt i kogende, letsaltet vand. Læg dem med ydersiden opad på en bageplade. Bland osten med peberfrugt, løg, presset hvidløg og basilikum