Cannelloni spinat og ricotta opskrifter

Cannelloni med ricotta og spinat

Cannelloni med ricotta og spinat

Optøet og drænet for vand. Cannelloni 12 store friske lasagneplader 4 spsk olivenolie 2 løg, finthakkede 4 fed hvidløg, finthakkede 1 kg frossen spinat – endelig den helbladede. 500 g ricotta 2 æg, sammenpisket 1/2 tsk stødt muskat Tomatsauce 2 [. 1 kg frossen spinat
Cannelloni al forno med ricotta og spinat

Cannelloni al forno med ricotta og spinat

Sæt vand i kog, ogforkog dine cannelloni i saltet vand i et par minutter. Cannelloni al forno er rigtig Italiensk comfort food (er al italiensk mad egentlig ikke comfort food
Cannelloni med spinat og mozzarella

Cannelloni med spinat og mozzarella

Cannelloni med spinatogricotta lækker tomatsauce. Spinatogricotta fyld. Rør derefter ricotta i sammen med æg og smag til med salt og peber, samt en smule fintrevet muskatnød
Cannelloni

Cannelloni

Cannelloni fyldes ofte med spinatogricotta eller mozzarella, eller med oksekød og tomat og oksekød – lidt ligesom lasagne bare uden bechamelsaucen
Cannelloni

Cannelloni

Dernæst klippede jeg nogle friske pastaplader over i passende størrelser og fordelede nogetspinat, ricotta, serano skinke og et blad frisk basilikum

Cannelloni med spinat og ricotta

Forleden lavede jeg en klassisk portion cannelloni med spinatogricotta. Men cannelloni er nu en engang en fantastisk ret – og så er den vegetarisk og børnevenlig skulle man have brug for det