Forleden lavede søde Caroline Thorsfelt og jeg disse lækre kanelsnegle, som er lavet på soyamælk og er det perfekt sunde alternativ til de traditionelle kanelsnegle
Henover sommeren sætter Caroline Thorsfelt og jeg ind for at sætte en stopper for madspildet, og hvis du har en lækker opskrift eller et godt tip til os, så del det endelig med os i en mail eller i en kommentar her på bloggen
Indehaveren Caroline forhandler fersk økologisk kød fra de bedste opdrættere i Danmark. På hylderne hos Caroline fandt jeg også økologisk syltetøj, chokolade, færdigetter, mel og mange andre fynske delikatesser
Søde Caroline Thorsfelt og jeg, valgte sidste år at udfordre hinanden i at spise efter årstiderne. Sidste år gav Caroline mig jordskokker som november måneds grøntsag, som jeg fik denne skønne suppe ud af, og i takt med at november er lige om hjørnet har jeg valgt at hive opskriften frem igen
Via dette link kan du få et gratis eksemplar af Caroline Fibæks “Chokoladekur”. Caroline Fibæk er uddannet Naturpath i Biologisk Medicun og er en vaske ægte raw food-entusiast
Inspirationen til disse lækre madpakkebrød har jeg hentet hos Caroline Fibæk, som har mange spændende opskrifter på hendes blog og i hendes nyeste bog ” Hormonel Harmoni ” som jeg lige har købt
Så da min søde veninde Caroline, som administrerer bloggen Carolinethorsfelt. I forbindelse med indkøbet til flødebollerne, undrede både Caroline og jeg os over, hvorfor det egentlig hedder en flødebolle – der er jo ingen fløde i
I mellemtiden kan sulten jo melde sig på sådan en slaske-dag og så kan det være rart med en enkel (men utrolig velsmagende) mellemmad, som jeg har lært af Caroline Fibæk på Nyd dig Sund forløbet
I tråd med, at Caroline Thorsfelt og jeg sammen sætter ind for at stoppe spild af mad, vil jeg i dette indlæg sætte fokus på, at stoppe hamstring af mad