Carpaccio med pinjekerner opskrifter

CARPACCIO - CLASSICO

CARPACCIO - CLASSICO

Slut af med et par løgringe. Rist pinjekernerne på en pande uden fedtstof, til de får en gylden farve. Carpaccio er en ret, som består af noget råd, tyndskåret kød
Carpaccio

Carpaccio

Jeg bruger de "færdige" pakker man kan købe med kød, parmesan og olie - jeg bruger godt nok min egen olie
LCHF-carpaccio-lækkerhed

LCHF-carpaccio-lækkerhed

Top det med de varme pinjekerner og friskrevet parmesan. Drys med salt, friskkværtnet peber og lidt olie - hvis du har frisk basilikum eller persille, er det rigtig lækkert enten at hakke det fint eller at mose det med en morter ned i olien
Rødbedecarpaccio

Rødbedecarpaccio

Rødbederne er sprøde, dog saftige og rucolaen sammen medpinjekerner giver en let og syndig smag. Her har jeg leget lidt med det hele og tilsat rødbede, squash, avocado og tomat

Carpaccio med rucola

Pynt med høvlet parmesanost, rucola salat og ristede pinjekerner. Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldenbrune

ugens menu uge 38, en stor og tyk, en lang og tynd

carpaccio af vandmelon med vaniljedressing. Selv om det handler om squash og vandmelon, får du lige et par ideer til retter med græskar, rissalat med græskar og græskarsuppe med abrikoser og pinjekerner