Efter vi havde spist carpaccio til forret og oksemørbrad til hovedret var det tid til min dessert. Vi fik gæster i går, og det var mig, der stod for velkomstdrinken, men da jeg ikke er ret vild med en alt for gennemtrængende smag af alkohol blev det til en lidt tøset udgave af slagsen
Carpaccio af oksemørbrad, serveret med rucolasalat, parmasan og pinjekerner. Når denne klassiske ret er lavet så godt som vi oplevede det, bliver man aldrig træt af carpaccio
Carpaccio af oksemørbrad, serveret med rucolasalat, parmasan og pinjekerner. Når denne klassiske ret er lavet så godt som vi oplevede det, bliver man aldrig træt af carpaccio
100 g Carpaccio (tyndt skåret oksemørbrad). Rør en dressing af limesaft, olivenolie, salt og peber. Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldenbrune
Tjeneren gav sig god tid til at forklare menukortet som er varriende i det franske bistro køkken, alt lige fra hjemme gravad laks, muslinger, carpaccio og en af specialiteterne blandt forretterne er de hvidløgsstegte snegle