Carpaccio opskrifter

7 Gem
carpaccio af vandmelon m. vaniljedressing

carpaccio af vandmelon m. vaniljedressing

carpaccio af vandmelon m. Carpaccio er en italiensk ret, der består af tynde skiver grøntsager (eller kød, dog ikke på denne side)
7 Gem
Carpaccio med laks og pære

Carpaccio med laks og pære

Carpaccio med laks og pære200 gr fersk laks1 pære2 spsk kapers2 limeOlivenolieFriskkværnet peberSkær laksen i tynde skiver
4 Gem
Carpaccio af laks med mandarin og bagt snackpeber samt krydrede pitatrekanter

Carpaccio af laks med mandarin og bagt snackpeber samt krydrede pitatrekanter

D. a. j. e. g. s. å. n. e. d. e. n. s. t. å. e. n. d. e. o. p. s. k. r. i. f. t. …. …. i. e. t. b. l. a. d. (. A. l. t. f. o. r. D. a. m. e. r. n. e. n. r. 5. 1. 2. 0. 1. 2. ). f. a. l. d. t. j. e. g. s. t. r. a. k. s. f. o. r. f. a. r. v. e. s. a. m. m. e. n. s. æ. t. n. i. n. g. e. n. M. a. n. k
2 Gem
Let carpaccio med hindbær og rucola

Let carpaccio med hindbær og rucola

300 g carpaccio. Protein. 21,3 gram. Fedt. 6,2 gram. Kulhydrat. 28,3 gram. Spis løs. Hindbær giver dig kun 54 kalorier pr
0 Gem
Carpaccio med rucola og parmesan

Carpaccio med rucola og parmesan

Du kan enten få slagteren til at skære oksefileten ud eller du kan købe carpaccio færdigpakket og skåret i Føtex
4 Gem
Sprødstegt polenta med krondyrfilet og carpaccio af krondyr

Sprødstegt polenta med krondyrfilet og carpaccio af krondyr

Carpaccio af krondyr. Carpaccio af krondyr. Carpaccio af krondyr. Carpaccio af krondyr. Sprødstegt polenta med krondyrfilet
0 Gem
Lækker udnyttelse af rester - Grønkålspesto og fake carpaccio

Lækker udnyttelse af rester - Grønkålspesto og fake carpaccio

En ægte carpaccio bliver jo lavet af rå oksemørbrad, som bliver skåret papirstyndt og serveret med et skvis olivenolie og parmesan
0 Gem
Lækker udnyttelse af rester - Grønkålspesto og fake carpaccio

Lækker udnyttelse af rester - Grønkålspesto og fake carpaccio

En ægte carpaccio bliver jo lavet af rå oksemørbrad, som bliver skåret papirstyndt og serveret med et skvis olivenolie og parmesan
38 Gem
Krydderurte-farserede rødspætteruller med forårsgrønt

Krydderurte-farserede rødspætteruller med forårsgrønt

Carpaccio fås efterhånden i de fleste supermarkeder, men det smager længder bedre, når man køber det frisk hos slagteren
2 Gem
Roastbeef "Sous vide" med røsti og tzatziki

Roastbeef "Sous vide" med røsti og tzatziki

Resterne af kødet, og ikke mindst røstien blev spist i løbet af ugen og blev kødet "tryllet" om til en fake carpaccio og røstien skåret i stykker og pandestegt
2 Gem
Klassisk oksecarpaccio - lynhurtig forret

Klassisk oksecarpaccio - lynhurtig forret

Carpaccio fås efterhånden i de fleste supermarkeder, men det smager længder bedre, når man køber det frisk hos slagteren
1 Gem
ugens menu uge 28 – en bøf der gir’ god smag i munden

ugens menu uge 28 – en bøf der gir’ god smag i munden

carpaccio af vandmelon. Carpaccio er tynde skiver af råt kød. ___________________________________________________________________________________________________________________________________
1 Gem
tomatcarpaccio m feta og vaniljedressing

tomatcarpaccio m feta og vaniljedressing

Carpaccio er oprindelig papirtynde skiver råt kød. Carpaccioen kan spises som forret eller som salat. tomatcarpaccio m feta og vaniljedressing
1 Gem
Broccolisalat med okseinderlår

Broccolisalat med okseinderlår

1 pakke carpaccio – tynde skiver okseinderlår – ca. Frugt og grønt pr. person. ca. 130 g 1 broccoli. 1 bakke babyleaves
1 Gem
Fennikel-carpaccio med oksekød

Fennikel-carpaccio med oksekød

250 - 300 g carpaccio. Fjern de yderste træede lag af fenniklerne og snit dem meget fint. 2 fennikel. 1 usprøjet citron
0 Gem
Opskrift på en hel 5:2 fastedag med 500 kcal

Opskrift på en hel 5:2 fastedag med 500 kcal

Carpaccio med oksekød, parmesanflager og olivenolie. Denne carpaccio har jeg fået anbefalet af en af mine gode kollegaer, og den kan bl
0 Gem
Besøg på Köd i Aarhus!

Besøg på Köd i Aarhus!

Forretten jeg fik var carpaccio, super lækkert tyndtskåret oksekød med en slags marinade over samt salat og syltede løg
0 Gem
Parmesan – nej, det dér savsmuld på pose er ikke godt nok …

Parmesan – nej, det dér savsmuld på pose er ikke godt nok …

Den velkendte oksecarpaccio med parmesanflager på en bund af rucola og med trøffelolie dryppet over. Aftenens samlede menu med udgangspunkt i Parmigiano Reggiano bød på gratineret kammusling med parmesan-mornaysauce, timian og citron, den simple – men jo ganske gode – parmesan med balsamico, carpaccio med parmesan, rucola og trøffelolie suppleret med en – tror jeg – artiskokpesto, parmesan med semidried pachino