Champignon forret opskrifter

Fyldte champignon

Fyldte champignon

Serveres som forret med godt brød eller som snack. 16 mellemstore friske champignon . 1 dl 18% creme fraiche
flødestuvede champignoner – På ristet brød

flødestuvede champignoner – På ristet brød

Det er nok mest oplagt, at bruge flødestuvede champignoner som forret. I tilfældet her, er det jo sådan en helt landlig hverdags forret, men det er lækkert nok til, klart også, at kunne serveres ved finere lejligheder
Kylling i kokos med champignons

Kylling i kokos med champignons

Dette bliver ligeledes Rasmus' og min forret til nytårsaften. Start med at skære kyllingebrysterne og champignonerne i mindre stykker
Avocado med kylling i karrysalat lavet på skyr

Avocado med kylling i karrysalat lavet på skyr

Kom ligeledes champignonskiver (skåret i mindre stykker) ned i dressingen og rør rundt. 60 g champignon (gerne frisk). Serveret til min fødselsdag 2013 og nytårsaften som forret. 60 g champignon (gerne frisk)
Tunmousse med rejer og kold dressing

Tunmousse med rejer og kold dressing

lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Bagte kartofler

Bagte kartofler

Skær champignonerne i skiver, og steg dem i baconfedtet, til al væden er væk. snude, hvis retten skal fungere som en forret eller natmad
Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Shiitakesvampe eller østershatte (almindelige champignon er også fint). Forret, Hovedret, TilbehørFind andet med
Sensommer kartoffelroulade

Sensommer kartoffelroulade

Den kan også serveres portionsanrettet til forret med en let salat eller serveres på et buffetbord, hvor den rækker til flere
Hønsesalat

Hønsesalat

Fjern jord og andre urenheder på champignonerne, og skær champignonerne i skiver, og kog dem i lidt vand i ca
Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant

Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant

rugbrødskrymmel og chilicreme, og den cremet forret Kartoffel/porresuppe m. 10 finthakkede svampe (jeg bruger champignons eller brune svampe). 10 finthakkede svampe (jeg bruger champignons eller brune svampe)
Gratinerede Brød med Svampe

Gratinerede Brød med Svampe

champignon, tynde skiver. Spis dem til forret eller frokost, som en snack eller som en del af en række små retter
Jordskok- og svampesuppe

Jordskok- og svampesuppe

Mens suppen koger, skæres champignonerne i tynde skiver (brug evt en god æggedeler). Suppen er fyldig nok til at kunne være hovedret, men egner sig også rigtig godt som forret og så er den dejlig nem at lave
Stjerneskud

Stjerneskud

Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet
Mors Hønsesalat

Mors Hønsesalat

Den er en sikker vinder på frokostbordet, men vi har også tit brugt den som forret. 1 pakke champignoner. Kyllingebrysterne koges, i saltet vand, i 20 minutters tid, og bacon og champignoner steges på en pande. 1 pakke champignoner