Skær champignon i kvarte og fordel over kartoflerne. markchampignon. Kartoflerne er forkogte, og det giver dem en rigtig lækker blødhed, når bacon afgiver smag ned i fadet
600 g små kartofler, f. 20 små champignoner. 5) Vask kartoflerne og kog dem med skræl i 1 l vand sammen med godt med salt og 2 spsk olivenolie. 7) Skyl champignonerne, smelt ca. 50 g smør i en pande og brun champignonerne. 20 små champignoner
Skær champignonerne i skiver, og steg dem i baconfedtet, til al væden er væk. Bagte kartofler – Kartoflen er en herlig grøntsag, rodfrugt eller hvad du nu vil
Hak løg, hvidløg og champignon. Skrub kartoflerne helt rene eller skræl dem. Del kartoflerne i to og skær med en skarp kniv hele vejen rundt i kartoflerne ca
Rens champignon og skær dem i skiver. Kartofler. Rist løg, champignon og bacon heri. Det ønskede antal kartofler til hasselback kartofler eller halve bagte kartofler
Skær papirtynde skiver af kartofler og læg dem på i et pænt mønster. 200 g svampe, fx friske shiitakesvampe og champignon. 200 g svampe, fx friske shiitakesvampe og champignon
Mos imens kartoflerne, spæd med kartoffelvand eller lun mælk, til mosen har en passende konsistens, tilsæt olivenolie eller smør og smag til med salt og peber
Brun champignoner og cocktailpølser. Jeg serverede ris, dejlig grønkålssalat og lidt kartofler til. 1 stor bakke friske champignoner- rengjorte og skivede. Kom 2/3 af de brunede champignoner i stegesoen ( gem cocktailpølserne og resten af champignonerne til topping inden servering). 10 minutter inden servering – kom jeg de resterende champignoner og cocktailpølser i stegesoen, samtidig smagte jeg på sovsen for at være sikker på, at den ikke manglede noget. 1 stor bakke friske champignoner- rengjorte og skivede