Cheesecake karolines køkken opskrifter

Cheesecake

Cheesecake

Cheesecake stammer fra USA. Altså cheesecake. Første gang jeg hørte – eller så – cheesecake, var jeg noget skeptisk
Cheesecake iskager med blåbær

Cheesecake iskager med blåbær

1250 g KarolinesKøkken® Kvark 0,3%. 1¾ dl) 2 spsk friskpresset citronsaft 2 tsk vaniljesukker 200 g Buko® flødeost naturel 25% 250 g KarolinesKøkken® Kvark 0,3% 8 digestive kiks Pynt friske blåbær knust digestive kiksSådan gør du Bring blåbær og sukker i kog i en tykbundet gryde
Den nemmeste ostekage

Den nemmeste ostekage

Smelt smørret. Knus kiksene i så små stykker som muligt. Det er nemmest i en food processer. Ellers rul over dem med en kagerulle
Glutenfri cheesecake med. havtorn

Glutenfri cheesecake med. havtorn

KarolinesKøkken® Cremefraiche 38% (fås også katosefri). 2 dl KarolinesKøkken® Cremefraiche 38% (fås også katosefri)