Panna cotta med æble og karamel / Islagkage med saltkaramel og brownie / Cheesecakemed saltkaramel og mandler / Havregrød med æble, karamel og mandler / Panna cotta med hinbærcoulis og karamel
Tilsæt husblas og kondenseretmælk. CheesecakeLæg husblas i blød. Køl havtornmassen lidt ned og bland den derefter i flødeostblandingen sammen med flødeskummet
Rist mandlerne på en tør pande og hak dem i minihakkeren sammen med Digestive. sødet kondenseretmælk. Bland det med smeltet smør og rør til sidst den hvide chokolade i (når smørret er kølet lidt af)
af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af,. Produkter med kokos 16. Mælkeerstatninger 20. Vegetabilsk ’mælk’ 22. Lidt om kokosmælk 30. Kaffe’fløde’ med vanilje 36. Kaffe’fløde’ med hasselnødder 37. Kondenseretkokosmælk 39. ’Kærnemælk’ 39. Starterkultur mælkesyrebakterier 40. ’Yoghurt’ med husblas 42. Mælkesyrebakterier 42. ’Yoghurt’ med agar agar 44. ’Yoghurt’ med fortykningsmidler 45. Mozzarella med yoghurt 80. Mozzarella med starterkultur 82. Pasta med cremet spinatsauce 97. Kyllingelasagne med karry 118. Quiche med cremet broccoli 124. Cheesecakemed bærtopping 134. ‘Ris’alamande med chiafrø 142. Mælkesyrebakterier 42
Vi danskere holder meget af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af, hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche
Det resulterede i en ganske god smag - meget lig den anden opskrift på min blog - men konsistensen er helt anderledes mere fast og a la kold cheesecake