ChevreChaud er en fransk bistro-klassiker, som sagtens kan laves derhjemme. Kernen i chevrechaud er at skabe balance mellem syre, salt og sødme, da det virkelig fremhæver smagsnoterne i gedeosten
U. g. e. n. s. t. m. a. J. o. r. d. b. æ. i. l. f. S. å. j. u. H. E. v. k. y. p. D. I. h. ,. C. é. c. ø. O. B. 2. 5. 0. 7. ½. (. ). 1. á. V. F. R. A. 3. 4. -. P
Lidt a la chevrechaud (varm gedeostsalat) i nye klæder. Chevrechaud salat / Tærte med spinat, karamelliserede løg og gedeost / Græskarsuppe med æbler og gedeost / Salat med dadler og gedeost / Den ultimative toast med gedeost og valnøddepesto
Salade ChevreChaud. Da jeg var på Mallorca her i sommerferien, fik jeg en ny sandwich-favorit. Det er meget simpelt, nemt og består kun af få ingredienser
Salade ChevreChaud 1 pose frosne, bælgede edamamebønner. Jeg tror, at jeg har fået mig et lille crush på denne seriøst lækre, cremede og nemme edamamepure – som oven i købet kan laves på under 5 minutter
Salade ChevreChaud Grillet nektarin-salat med blåbær, valnødder og feta(tilbehør til 4 personer). Desværre er sommersæsonen officielt overstået, men det betyder jo ikke, at man ikke godt kan “lege”, at den stadig er her
Det havde vi dog ikke noget imod, så vi sad på den mørke gade med hyggelige gadelamper, så på mennesker og fik varmende fransk løgsuppe med ostegratinerede brød og derefter en sprød chevrechaud salad med honning og timian – begge virkelig lækre
Efter mit møde med Lei Foo, spiste jeg frokost (chèvre chaud) på Café Wilder og gik efterfølgende en tur rundt i Christianshavn og tog billeder, før jeg havde et andet møde jeg skulle til for noget fotoarbejde
Salade ChevreChaud med blåbær, pærer og ristede valnødder. Det her er nemlig en af mine yndlings salater - nemlig den franske Salade ChevreChaud, her i en udgave a la Anna-mad