Chevre Chaud er en fransk bistro-klassiker, som sagtens kan laves derhjemme. Kernen i chevre chaud er at skabe balance mellem syre, salt og sødme, da det virkelig fremhæver smagsnoterne i gedeosten
U. g. e. n. s. t. m. a. J. o. r. d. b. æ. i. l. f. S. å. j. u. H. E. v. k. y. p. D. I. h. ,. C. é. c. ø. O. B. 2. 5. 0. 7. ½. (. ). 1. á. V. F. R. A. 3. 4. -. P
O. r. d. e. t. '. C. h. v. f. a. n. s. k. o. g. i. ,. m. p. l. F. D. b. u. å. -. y. j. S. K. ø. T. 4. 3. 0. 2. c. 1. °. æ. L. 8. V. H. M. é. P. /. Å. R. B. %. (. 5. ). I. A. 6. t g
Hvis du liker salat, prøv denne. Det smakte så utrolig godt – jeg kunne spist dette hver dag. Søte glaserte valnøtter, lun deilig chevrè, sitron, rødbeter og salt parmaskinke – mmmmmm
Lidt a la chevre chaud (varm gedeostsalat) i nye klæder. Chevre chaud salat / Tærte med spinat, karamelliserede løg og gedeost / Græskarsuppe med æbler og gedeost / Salat med dadler og gedeost / Den ultimative toast med gedeost og valnøddepesto
Salade Chevre Chaud. Da jeg var på Mallorca her i sommerferien, fik jeg en ny sandwich-favorit. Det er meget simpelt, nemt og består kun af få ingredienser
Salade Chevre Chaud 1 pose frosne, bælgede edamamebønner. Jeg tror, at jeg har fået mig et lille crush på denne seriøst lækre, cremede og nemme edamamepure – som oven i købet kan laves på under 5 minutter
For meg er løksuppe like fransk, tidløst og klassisk som den breton-stripete genseren. Denne elementære, men likefullt flerfoldige suppen er så god at man skulle tro det skulle avanserte kokkekunnskaper til
Salade Chevre Chaud Grillet nektarin-salat med blåbær, valnødder og feta(tilbehør til 4 personer). Desværre er sommersæsonen officielt overstået, men det betyder jo ikke, at man ikke godt kan “lege”, at den stadig er her