græskarkerner, og appelsinerne kan erstattes af æbler. 2 appelsiner, skrællet og skåret i små tern. 2 spsk olivenolie. 1/2 frisk rød chili, udkernet og finthakket. 1) Bland hvidkål, appelsiner og hasselnødder i en skål. 2) Bland olie, eddike, chili og honning til en dressing og smag til med salt og peber. 2 appelsiner. 2 spsk olivenolie. 1/2 frisk rød chili
Gulerodssuppe med appelsin, chili og kanel. chiliflager. Gulerodssuppen her er ikke kun en fryd for smagsløgene, men også for øjet med sin smukke solgule farve som helt og holdent skyldes gulerødder og appelsin
Olivenolie. Skønne grønne linser fra Puy piftet op med appelsin og "spicet" med chili og cayennepeber - en herlig kombination, som smager rigtig godt, og som også egner sig fint til som restemad til frokost dagen efter
Bland balsamico, sukker, chili og olie sammen og smag til med salt, peber og citronsaft. Chiliflagerne giver et en stærk eftersmag, så hvis man ikke er så vild med den, kan det sagtens undværes
sambal oelek eller efter smag (chili paste). Seriøst, har du set en appelsin. olie (gerne fra tomaterne. mere chili (personligt ønsker jeg en mild smag til denne ret)