1-2 tørrede chili. Skrab kødet ud af auberginerne, hak det groft og tilsæt det til tomatsovsen. Server med grillet fladbrød og frisk koriander 1 rødløg (finthakket)
chiliSkær æblerne i både og fjern kernehus og skrald. Hæld chutneyen på rengjorte glas. Æble chutney1 kg æbler2 fed hvidløg5 cm ingefærskal og saft fra en citron5 dl æblecidereddike1 spsk hel koriander2 spsk lys rørsukker1 dl rosinerevt. en hel chili ned i gryden Kog det hele sammen til det er tykt ved svag varme i 30-40 minutter under låg
kernerne ud af chilien, hvis du vil have en lidt mildere chutney). Hak chilien fint (skrab evt. Kom mango chutneyen på rengjorte syltetøjsglas eller lignende, og lad den køle af
Vi ville gerne udnytte vores chilier. Jeg var hjemme hos mine forældre, i anledning af fødselsdagsfejring, hvor vi fik den lækreste hjemmelavede mango chutney
Pil løget, skyl chilien og skær også dem ud i samme størrelse. Til sidst tilføjer du de grønne peberkorn og sukker i gryden, og lader det simre i nogle minutter til din chutney samler sig
Tilføj chili og hvidløg efter temperament, hvis du ønsker en mild mango chutney tilføjer du blot mindre chili og hvidløg og omvendt kan du addere mængden hvis du ønsker en mere kræftig stærk smag
For et par uger siden kom vores søde nabo og bankede på vores hoveddør med et glas rabarberchutney. ) Rabarbermarmelade med chili, citronskal, peberkorn og vanilje
Bland frugt og løg i en gryde med rosiner, sukker, chili, ingefær, kanelstænger og vineddike. Bring det hele til kogepunktet og kog chutneyen under jævnlig omrøring til tyk konsistens – ca