Chili chutney opskrifter

Æble chutney

Æble chutney

chili. Når der nu er så mange æbler overalt, kan jeg virkelig anbefale at lave æble chutney som giver din mad et ekstra kick
Græskar chutney

Græskar chutney

Chilien skæres i tynde skiver og kernerne fjernes. En måde at strække græskarsæsonen på er at lave chutney
Æble chutney

Æble chutney

chiliSkær æblerne i både og fjern kernehus og skrald. Hæld chutneyen på rengjorte glas. Æble chutney1 kg æbler2 fed hvidløg5 cm ingefærskal og saft fra en citron5 dl æblecidereddike1 spsk hel koriander2 spsk lys rørsukker1 dl rosinerevt. en hel chili ned i gryden Kog det hele sammen til det er tykt ved svag varme i 30-40 minutter under låg
Blomme chutney thai style .

Blomme chutney thai style .

Kom hvidløg og chili i. Kom sød chili og sojasovs i. 1 dl sød chilisovs. 4 friske chili eller efter smag. 1 dl sød chilisovs. 4 friske chili
Mango chutney - nem opskrift

Mango chutney - nem opskrift

kernerne ud af chilien, hvis du vil have en lidt mildere chutney). Hak chilien fint (skrab evt. Kom mango chutneyen på rengjorte syltetøjsglas eller lignende, og lad den køle af
Mango Chutney

Mango Chutney

Tilsæt resten af ingredienserne og lad det simre til chutneyen er mør og har den rette konsistens. 1½ chili, finthakket

Æble-Chili Chutney

Vi ville gerne udnytte vores chilier. Jeg var hjemme hos mine forældre, i anledning af fødselsdagsfejring, hvor vi fik den lækreste hjemmelavede mango chutney

Chutney med rød peberfrugt og løg

Pil løget, skyl chilien og skær også dem ud i samme størrelse. Til sidst tilføjer du de grønne peberkorn og sukker i gryden, og lader det simre i nogle minutter til din chutney samler sig
Hjemmelavet Mango Chutney

Hjemmelavet Mango Chutney

Tilføj chili og hvidløg efter temperament, hvis du ønsker en mild mango chutney tilføjer du blot mindre chili og hvidløg og omvendt kan du addere mængden hvis du ønsker en mere kræftig stærk smag
Tomatoverflod = 3 slags chutney

Tomatoverflod = 3 slags chutney

Bagte tomater, tomatsovs, tomatsuppe og – chutney. Den meget røde og ret klassiske chutney. Hvor lang tid det tager at koge chutneyerne
Blommechutney

Blommechutney

Bland frugt og løg i en gryde med rosiner, sukker, chili, ingefær, kanelstænger og vineddike. Bring det hele til kogepunktet og kog chutneyen under jævnlig omrøring til tyk konsistens – ca