Jeg er ret vild med retter, der står og simrer i lang tid, bliver øset op i en skål og spist med en ske – og det er lige hvad denne Chiliconcarne er, som oven i købet er ret nem at lave
Ideen med at komme chokolade i chiliconcarne har jeg fra Camilla Plum. Normalt laver jeg ikke chiliconcarnemed nachos, men da det nu var fredag, blev min kæreste og jeg enige om at det var okay
Chiliconcarnemedchokolade. Chiliconcarne er en ret der kan blive meget stærk – du bestemmer jo selv – men som samtidig er fyldt med rigtig meget smag – velsmag
Desserten var en blødende chokoladekagemed lækker vanilleis, brombær og en citrussauce med safran. Må hellere ønske et godt nytår til jer som læser med, bedre sent end aldrig, som man siger
Slut af medchokolade, bønner og salt og peber. Jeg synes bestemt det er en af de bedste opskrifter på chiliconcarne og derfor skal den deles med alle jer
Chiliconcarne (chilimed kød) er en af verdens mest kendte retter. Når man bytter det lille ord con ud med sin, betyder det uden kød, og det er lige hvad denne mexikanske nationalret handler om