Hak hvidløg rosmarin og chili i små stykker. Skær løg i både. Krydr Kyllingelårene og kom dem i ovnen på 225 grader i 20 minutter og 165 grader i den resterende tid (ca 25 minutter)
I stedet for tiggerrejer kan du også lave pasta med flødesovs og kylling. 4-6 personer Ingredienser1 pose frosne røde tigerrejer (optøet og uden skal, og ellers tages skallen af)2 røde chili3 røde peberfrugter1 porrer1 bakke champignon skåret i skiver1 bakke tomater skåret i store tern1 helt hvidløgLidt olivenolie (til marinade)1 brik Mornaysauce 5% eller brug ½l af min egen opskrift på mornaysauce1 bundt frisk basilikum hakketTilbehørFrisk pastaLækkert brødInstruktionerStart med at marinere rejerne i olivenolie, 4-5 fed presset hvidløg og 1 stor rød hakket chili. Tilsæt til sidst den hakkede basilikum, en ekstra chili og 3-5 fed hvidløg (efter behov) og varm retten hurtigt igennem. 2 røde chili. 1 stor rød hakket chili