Varm olivenolie i gryden, tilsæt hakket rødløg, hakket hvidløg og oksefarsen og lad det brune grundigt, sku lidt ned for varmen og tilsæt finthakket ingefær og grovhakket persille, sammen med urtesalt, friskkværnet peber og de knuste Birds eye chili
1 hokkaido græskar 4 store gulerødder 1 stort løg 2 fed hvidløg Et stykke ingefær på størrelse med en cherrytomat 2 friske, røde chilier 1 kvist rosmarin 1/2 dl madfløde Ca. 2 fed hvidløg
Chili efter smag. Gør grøntsagerne i stand og skær dem i småstykker, riv ingefær, rist og stød spidskommen i en morter, og svits det hele hurtigt i lidt olie en gryde
Chili, ingefær, hvidløg, sesamolie og soya røres sammen, og skal nu bare trække smag. 1 rød chili i fine tern. 1 spsk friskrevet ingefær. 1 fed hvidløg, fintrevet. 1 rød chili i fine tern. 1 spsk friskrevet ingefær. 1 fed hvidløg, fintrevet
Snit chili fint. Læg hvidløgsfed, havsalt og hakket ingefær i en morter. 6 lakse koteletter 1 fed hvidløg 1 tsk havsalt 1 spsk hakket ingefær 2 lime ½ tsk spidskommen 1 bundt koriander 4 spsk olivenolie Friskkværnet peber Tænd ovnen på 200 gr. Salsa af sorte bønner og tomater 100 gr sorte bønner 300 gr tomater 1 rød chili 1 bundt koriander 1 rødløg 6 spsk olivenolie 1 lime Salt og peber Sæt bønnerne i blød i koldt vand natten over eller mindst 6 timer. 1 fed hvidløg. 1 spsk hakket ingefær. 1 rød chili
(I stedet for at hakke hvidløg, chili og ingefær, kan det også kommes i en morter. 3 fed finthakkede hvidløg. 1 finthakket chili. 50 g finthakket ingefær. Sauter gulerødder, porre, hvidløg, chili, ingefær og spidskommen i et par minutter i olivenolie i en gryde på omkring 5 liter. 3 fed finthakkede hvidløg. 1 finthakket chili. 50 g finthakket ingefær
Svits løg, hvidløg, ingefær og chili i olie ved middel varme til løgene bliver klare. Ingefær er et superlækkert krydderi, med en let krydret og frisk smag, som vi sagtens kunne bruge mere i de danske køkkener