Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friske forårsruller i aften
Du skal bare rense og skylle chili (jeg fjerner altid kernerne og lamellerne), hvidløg og ingefær (jeg plejer at skrælle ingefæren med en lille urtekniv), og så blende alle ingredienserne sammen i en blender/food processor/med en stavblender
Varm en pande med olie og svits paprika, chili, muskatnød og ingefær hurtigt på den varme pande. Tilsæt lidt ekstra vand, hvis du ønsker en tyndere dressing
Råvarerne går supergodt sammen og dressingen er helt vidunderlig til. 1 stor rød chili, finthakket. 1 tsk frisk ingefær, fintrevet. 1) Start med at blande dressingen med sesamolie, sojasauce, rørsukker, ingefær, hvidløg og sesamfrø. 3) Vend dressingen i salaten 4 personer. 1 stor rød chili, finthakket. 1 tsk frisk ingefær, fintrevet
Bland soyasausen med saften av limen og finhakket chili. Skrell og finhakk ingefær og ha den i soyasausen sammen med en neve finhakket frisk koriander, bruk stilkene også
riv ingefær, pil og hak hvidløget, skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave, hak chilien fint, snit forårsløg og spidskål fint og skær kyllingen i tern
Fyld rispapiret med sesam-soya-lynstegt, skært oksekød eller and med forårsløg, æbler, asparges, frisk basilikum og ekstra sesam med en dressing af soya, ingefær, sesamolie, limesaft og chili