Rør kødet med peberfrugt, chili, ingefær og presset hvidløg. chiliflager. Kinesiske frikadeller. Sæt eventuelt frikadellerne på et træspyd ved servering
Ingefær, hvidløg, chili, løg og limesaft blendes til en pasta, brødet skæres i små stykker(uden skorpe) og begge ting kommes op i skålen og det hele røres sammen
chili. Det er lige fra frikadeller til foie gras. chili. 5 cm ingefær. Læg æblebådene i en gryde sammen med hvidløg, 5 cm skraldet ingefær. en hel chili ned i gryden Kog det hele sammen til det er tykt ved svag varme i 30-40 minutter under låg. 5 cm ingefær
revet ingefær. 11 – 2 birdseye chilies skåret i tynde skiverKom fisken i en foodprocessor sammen med fiske saucen, karrypastaen, limeblade, skal og saft fra en lime, korianderblade, ingefær, æg, rørsukker og salt. 1Form frikadellerne til små kager og steg i olien indtil de er gyldne på begge sider
Der i blandt er mine favoritter chili sin carne og quinoasalat. Især deres burger er anbefalelsesværdig (9,50 dollar) eller deres ‘Sunny “couture” futomaki roll’ med grillede grøntsager, ingefær, basilikum, avocado, romaine salat og brune ris lavet som en wrap i nori tang med dertilhørende sesam-ingefær dressing (10,50 dollar). en starter såsom en grillet avocado med salsa, koriander og lime aioloi (9 dollar) eller deres crusted crab cake, som er krabbekød formet som små frikadeller og chipotle aioli (12 dollar). At anbefale er deres cheese stick spring rolls med chili mayo og aioli (10 dollar) og deres royale cow burger med sprøde pommes fritter (13 dollar)