Hak chokoladen, og vend næsten det hele i dejen – gem lidt til toppen af kagen. 150 g mørk chokolade. 1Til 1 form 3 æg 2 dl sukker 3 bananer 2 tsk bagepulver 1 tsk vaniljesukker 1 knsp salt 125 g hvedemel 50 g mørk chokoladeKlik her og få vores nye e-bog med de lækreste æblekager - helt gratis. Hæld dejen i en 18 cm springform (der enten er smurt eller beklædt med bagepapir), og drys resten af chokoladen på toppen
Denne banankage er fyldt med store stykker af hvid chokolade og proppet med syrlige hindbær, der går super godt sammen med den søde banankage og ligeså chokolade
mørk chokolade. Har du et par (overmodne) bananer i frugtskålen, er de her små banankager – banancookies om du vil – det næste du skal give dig i kast med
150-75 g mørk chokolade, grofthakket. 1100 g chokolade (her 60%). 1Vend bananmosen og chokoladestykkerne i dejen. 1Hak chokoladen groft og smelt den. 1Tag den smeltede chokolade af varmen og tilsæt smør. 1Rør til smørret er smeltet og du har en tyk chokoladeblanding. 1Smør den herefter udover banankagen og lad den størkne
Hun fandt en opskrift her, og rettede den så til med mere chokolade og banan. Min dejlige kone syntes det skulle fejres at hun skulle starte på arbejde efter en veloverstået barsel, eller måske var hun bare sulten efter noget sødt… Hun fik hvertfald bagt en rigtig god banankage, og som en ekstra bonus blev der smurt lidt af den kogte kondenserede mælk fra den anden dag ovenpå, ummm
NEM OG LÆKKER, DU BLIVER VILD MED SAMMENSÆTNINGEN AF BANAN OG CHOKOLADE 3 hele æg200 g sukker125 g smeltet smør2-3 mosede bananer150 g hvedemel1 tsk. bagepulverkornene fra en stang vanilje1 -2 banan i skiver100 g groft revet chokolade6 spsk. Drys med chokolade og til sidst med farin, og bag kagen midt i en 180 grader varm ovn i ca
mørk chokolade). Når kagen har fået lov til at køle helt af smeltes den mørke rå chokolade. Jeg bruger min chokoladesmelter (som jeg også bruger i juletiden) der smelter chokoladen ved lav varme, men et helt almindeligt vandbad kan også klare det