Du kan også fylde kagen med hindbær, jordbær, blåbær, brombær eller lignende i stedet for solbær. Jeg havde sådan lyst til at lave en kage med danske sommerbær, og så havde jeg et glas Easter lakridser stående fra Bülow, og derfra kom ideen til syrlige, solmodne solbær i en mazarinkage med lakrids-chokoladekugler og faktisk også et lille twist af mint fra lakridserne
blåbær. hvid chokolade. lakridspulver som blandes sammen og sigtes ud over kagen. lakridspulver. Beklæd en tærteform med et stykke bagepapir og kom kagedejen op i formen
Prøv også disse versioner med lakrids og chokolade. Hak chokoladen, og bland i til sidst. For tiden kan jeg kun få tykmælk iblandet lidt fløde og blendede brombær/hindbær, samt blåbær og hørfrø på toppen
Jeg har tidligere år lavet fx chokoladekarameller, saltmandler, fransk nougat, flødekarameller med salt, hjemmelavet nutella og fine chokoladepinde til varm chokolade
Både til at toppe is, kage eller bare som sig selv, som en delikat og let dessert. Blåbær med hvid chokolade1 Bakker blåbær, på køl100 g hvid chokoladeHindbærpulver, lakridspulver eller begge. Smelt chokoladen over vandbad2. Når chokoladen er smeltet rører pulveret i - jeg brugte 1 tsk pr. dyp de kolde bær i chokoladen og læg den på en bageplade med bagepapir4
Kagen er stærkt inspireret af en opskrift fra søde Anneauchocolat og Maja's nye chokoladekogebog "Lykken er chokolade" - helt klart en anbefalelsesværdig bog, så mange lækre opskrifter
De her muffins er sikkert også gode med æbler, pærer, jordbær, hindbær, blåbær, brombær osv. I stedet for lys chokolade kan du komme mørk, hvid chokolade eller en chokolade med knas, daim, appelsin, lakrids osv