af melblandingen og bland det med det hakkede chokolade. Sagen er jo at en frisk rødbede ikke smager af noget, men bare giver dine kager en lækker fugtighed og sødme og i denne kage er der både kakao og chokolade, så der er ingen forkert smag
Denne lækre chokoladecupcakes er med en flødeostfrosting og pyntet med blårbær og mynteblade. Lækre cupcakes som for alvor er blevet et hit her i Danmark
Her er der både cupcake mix til chokolade, vanilje og red velvet. Jeg valgte at lave min frostingmed citron smag, ved at tilsætte lidt citron saft og gul frugtfarve, så det passer lidt bedre sammen
Chokoladecupcakesmed hasselnødder og kakao smørepålæg og philadelphia light. De her cupcakes er ikke helt vildt kalorielette, men samtidig er de langt mindre kalorie fattige end en almindelig cupcake
Smør og flødeost piskes sammen. Frostingen jeg har lavet er en creamcheese frostingmed mango puré - ja, det lyder lækkert, men det var slet ikke besværet værd
Man kan farve frostingenmed pastafarve, dyppe frostingen i flydende chokolade efter den er tyllet på kagen eller brænde frostingen let med en gasbrænder så den bliver lidt brun på ydersiden
To gange har min barndomsveninde holdt en old-fashion engelsk tea party hos hende for en gruppe piger, deriblandt mig selv, som elsker cupcakes, minced pies, sandwiches, te og alt hvad der ellers høre med til en engelsk komsammen
Her er kagerne pyntet med stjernetyllen som en slags "rede" som jeg så har fyldt medchokolade spåner (eller støv, blev det vist mere til) og saltede og ristede peanuts