Et eventyr som jeg håber ender lykkeligt. Afkøles før der sprøjtes fyld imellem de lækre bunde. I disse er der chokoladeganache lavet af 80 ml piskefløde og 80 gram mørk chokolade. 80 gram mørk chokolade
Hjemmelavet hvid chokolademousse/ganache. er rigtig godt somfyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges somfyld i en kage med fondant
Du kan bruge denne marcipan til at lave lækre marcipankugler eller andet, eller du kan gå denne vej, og lave den somfyldtechokolader, med en skøn chokoladeganache
Stavblend massen og fyld tærtebunden op med ganache. Karameliseret hvid chokoladeganache. Fortsæt med at røre, til ganachen samler sig og får en smuk, blank overflade
Hakket chokolade, smør og fløde smeltes ved lav varme i en gryde, hvorefter denne ganache fordeles ud over kageoverfladen i et jævnt og forholdsvis glat lag
Brug ganachensom den er eller pisk den i ganske få sekunder, pas på den ikke skiller. Macarons er små kager som er sprøde udenpå og seje samt bløde indeni