Del blommerne fra hviderne og pisk æggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse. Hvis man vil imponere sine gæster med noget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her
Pisk æggeblommer og sukker sammen til en lysegul luftig masse. Chokolade og karamel i alverdens former blandet sammen – Hvordan skal det også kunne gå galt
Den legeret karamel-creme som skal ligge som en kerne inde i kaffe-chokolade moussen, skal laves nogle timer i forvejen, da den skal fryses inden den placeres inde i kagen
Rør majsstivelse ud i fløden, sørg for at der ikke er nogen klumper og rør æggeblommerne i. Indlægget Citronmousse kagemed solbær og mælkechokolade på crunchy bund blev vist første gang den Annemette Voss
En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedejmed mørk chokolade i, på toppen
Når den er kold tilsættes æggeblommerne. Her bliver vores is presset sammen som et æg, og derefter overtrak vi dem med to lag mørk chokolade og frysetørret hindbær
Chokoladekage. Jeg brugte chokoladebunden som den midterste bund. Overtræk det med folie, men husk at folien skal gå helt ned og røre cremen, så der ikke dannes kondens
Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremen med lige så meget kagecreme. "Stor portion" er til store kager som chokoladelagkager, klassens time kage osv
Jeg bagte Hvid chokolade muffins, Snickerskage og en chokoladekagemed hindbærmousse i midten. Chokoladekagen er den franske chokoladekage som jeg ofte bager
Intens chokolademoussekage i to lag. Kagen toppes op med hakkede karameliserede mandler, frysetørrede hindbær, tørrede blå kornblomst samt en kvist citronmelisse