Du skal desuden bruge. Lad hele tiden båndet være løst på bordet ved at drysse jævnligt medflormelis. Rør til chokoladen er smeltet og massen er ensartet
F. o. r. l. a. n. g. t. i. d. s. e. f. j. v. p. k. å. ,. b. m. D. u. O. h. æ. S. c. ø. P. y. E. &. '. H. J. C. (. ). 2. 0. *. 1. 5. I. 3. %. 6. V. /. T. 7. °. é. x. B. -. L
S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
smelt smør og chokolade i et vandbad og pisk sammen med æggemassen. De smager jo sygt godt – kombien salt og chokolade har altid været himmelsk i min optik
Er du også træt af den traditionelle kakao-glasur, som man altid ender med at komme på sine kager. Når karamellem bliver gylden, skal den tages af med det samme, så den ikke brænder på
Smeltchokoladen og rør det i. Rør husblas i jordbærpureen så det smelter - tjek om jordbærpureen har den rigtige temperatur med en finger på bunden af gryden, det skal være så varmt at man kun lige kan holde sin finger det i
Smør og chokoladesmeltes i en skål over vandbad. Udover denne lagkage og lakrids macarons bagte jeg også den lækre chokolade nemesis, som jeg ligeledes faldt over på chocolat
Smør karamelsauce på hver kage, fordel hindbærerne og drys med hakket hvid chokolade. Knus kiksene i en minihakker eller med en kagerulle og rør dem sammen medsmeltet smør