"Stor portion" er til store kager som chokoladelagkager, klassens time kage osv. Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremen med lige så meget kagecreme
I min lagkage har jeg et lag med en god chokolade creme. Lavet af halv kagecreme, halv pisket flødeskum en god smeltet mørk chokolade, samt knuste makroner
Noter"Stor portion" er til store kager som chokoladelagkager, klassens time kage osv. Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremen med lige så meget kagecreme
"Stor portion" er til store kager som chokoladelagkager, klassens time kage osv. Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande ostecremen med lige så meget kagecreme
Det skal være en eksplosion af mørk chokolademedchokolade og mere chokolade. Og hvis jeg bringer chokolade ind i huset inden min fødselsdag, så kan jeg ikke garantere for sikkerheden
Du kan også modvirke det søde, ved at lave et enkelt lag creme med en lidt bitter chokolade, så helheden får en lidt skarp kant der bliver fint rundet af og harmonere med det søde og det sure
Smelt chokoladen og hæld den over lagkagen, når denne er færdig. Kaffechokoladecreme½ dl. vaniljepulverPisk de hele æg godt med agavesiruppen og pisk melet i
Derefter fylder du bunden af den næste lagkagebund, drysser med lidt chokolade evt. Smelt noget chokolade, og bland det sammen med en ny portion flødeskum
Hak chokoladen og hæld det ned i en skål. Du kan bruge denne ganache til macaroons som jeg gjorde, til lagkager, sandkager, som glasur, fyld, kagecreme