vaniljeis, kan købes i specialsupermarkeder som fx. Hej kagefansI den her uge vil jeg eksperimentere med chokoladelakrids muffins og her er ingredienserne til 10 stk. Muffins125 g smør1 dl vand225 g sukkerKorn fra 1/2 stang vanilje3 store hele æg140 g hvedemel50 g kakao1/2 tsk bagepulver10 muffinforme1 glas lakridssirup (du skal ikke bruge det hele, men det er også meget velsmagende på is, fx. Salling Super)FrostingEn pose eller dåse god blød sød lakrids300 g flormelis100 g smør40 g kakaoCa
Jeg havde sådan lyst til at lave en kage med danske sommerbær, og så havde jeg et glas Easter lakridser stående fra Bülow, og derfra kom ideen til syrlige, solmodne solbær i en mazarinkage med lakrids-chokoladekugler og faktisk også et lille twist af mint fra lakridserne
Den finthakkede chokolade tilsættes først isen når isen begynder at synes fast. Opskriften er fra bloggen Klidmoster, hvor den super kreative og innovative Malou hersker i køkkenet og den blev lavet med udgangspunkt i denne lækre lakridsis
Chokolade og lakrids er en helt fantastisk kombination. chokoladeis. Min søster er nemlig helt vild med lakridssirup på is og derfor blev opskriften prøvet af i aftes da hun bød mig på middag efter jeg havde haft endnu en lang dag på arbejde
Opskrift på chokolade macarons med chokoladeganache med et twist af lakrids. is. Jeg valgte at lave dem med chokoladeganache, som jeg tidligere har lagt en opskrift på bloggen om
god mørk chokolade i stykker, hele eller kogte blendede bær (husk nu det med at koge frosne hindbær), lakrids, vanille – eller forskellige kombinationer
Der findes desuden også en lækker udgave med kombinationen af marcipan og lakrids. Jeg valgte, at følge den medfølgende opskrift til den hjemmelavede is, dog tilsatte jeg den mørke chokolade
- en djævelsk lækker is med et strejf af HARIBOOg når der både er lækre ingridienser som lakrids, fløde og chokolade i, så kan det vel heller ikke gå helt galt, vel
Dadelkuglerne smager imidlertid som slik, oprigtigt talt, og alt efter hvilken smag, du tilsætter kan du få dem til at minde om karamel, chokolade og lakrids