Rør hele dejen jævn og placer så, med en teske, dejen i runde klatter på beklædte bageplader. Nyd et par imens de er lune og chokoladen stadig er blød og lækker indeni
Det er et rigtig svært spørgsmål, for julen er fyldt med mange dejlige ting. Der er noget helt særligt ved at stå og hygge med at bage julekage og fylde huset op med en fantastisk duft af bl
Selvfølgelig så har den også chokolade i bunden og glasur på toppen. Jeg vil også gerne sige mange tusind tak for et skønt år, med masser af mad på bloggen, selvom der har været lidt stille her på det seneste
Det var ikke den bedste raw chokoladekage jeg har smagt, og den kunne efter min mening godt have været blødere i konsistensen, men den havde en intens smag af chokolade og var ret god sammen med den friske appelsin og hindbærsaucen
Konsistensen indeni var blød samtidig med, at småkagerne havde en sprød “småkageagtig” skorpe. Konsistensen skal være sprød i skorpen, men dejlig blødindeni
Når de er tøet op igen, pyntes de med smeltet mørk chokolade under bunden og glasur lavet med past. Og dertil måske nougat og chokolade, hvis der skal fyld og/eller overtræk på
Den jeg laver her er med appelsin, men der findes også nogle medchokolade eller andre lækkerier i. Kurabiye – Det er altid sjovt at prøve nye opskrifter og især opskrifter fra fremmede lande med en helt anden madkultur end dansk